Csapathírek a Spurs meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer a MUTV-nek elárulta, szinte teljesen egészséges kerettel dolgozhat a Manchester United három hónap kényszerszünetet követő első, Tottenham Hotspur elleni idegenbeli bajnokiját megelőzően.


A menedzser leszögezte, hogy a csapat tagjai jó egészségnek örvendenek, amely azt jelenti, hogy Paul Pogba és Marcus Rashford is eséllyel pályázhatnak majd arra, hogy hosszú sérülésüket követően újra pályára léphessenek.

 

Mindazonáltal az angol védőpáros, Axel Tuanzebe és Phil Jones valószínűleg kihagyni kényszerül majd a csapat visszatérését.

 

A 2019/20-as szezon újraindulását megelőző mini "felkészülési szezon" során egyikük se tudott megfelelő állapotba kerülni.

 

"Igen, van néhány sérültünk" - kezdte Ole a MUTV riporterének, Stewart Gardnernek.

 

"Axel valószínűleg hiányozni fog, ahogyan Phil Jones is. Őket leszámítva viszont azt mondhatom, hogy mindenki a rendelkezésemre áll."

 

 

"Egy felkészülési szezonban a menedzser szeretne mindenkinek játéklehetőséget, esélyt biztosítani arra, hogy beverekedhesse magát a kezdőcsapatba. Mindenki ki fogja venni a részét a csapat szezonból hátralévő mérkőzéseiből, mert még számos megmérettetés vár ránk. Remélhetőleg lesz még néhány kupameccsünk és ott vannak még a bajnokik is és remélhetőleg az Európa-liga is, úgyhogy még augusztusba nyúlóan is várnak ránk feladatok."

 

Pogba, aki 2019 decembere óta nem léphetett pályára tétmérkőzésen, teljes értékű edzésmunkát végez már hetek óta, ahogyan Rashford is, akinek úgy tűnt, véget ért a szezonja, amikor januárban súlyos hátsérülése miatt idő előtt el kellett hagynia a pályát egy Wolves elleni FA-kupa összecsapáson.

 

Másutt Eric Bailly pozitív visszatérésen van túl még a kényszerszünet előtti időszak során, csakúgy, mint Scott McTominay.

 

A United legutóbbi Premier League kezdő tizenegye (a Manchester City ellen március 8-án) a következő volt: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Williams; Fred, Matic, Fernandes; James, Martial.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!