Lingard Sheffield elleni hiányzásának oka

Ole Gunnar Solskjaer magyarázattal szolgált arra, hogy Jesse Lingard miért maradt ki a június 24-i, Sheffield United elleni bajnokira nevezett meccsnapi keretéből.


Az angol válogatott középpályás a kispadról nézte végig, amint a szezon újraindulása utáni első tétmérkőzésen 1-1-es döntetlent játszottak a Tottenham Hotspur vendégeként múlt pénteken, az Old Traffordon azonban nem volt jelen a Pengék legyőzésekor.

 

A Norwich City elleni FA-kupa negyeddöntőt megelőzően Solskjaer a klub házi médiumainak azonban tiszta vizet öntött a pohárba a saját nevelés kapcsán.

 

Szerencsére csak kisebb betegség hátráltatta a 27 éves játékost, amelyből már meggyógyult, ennek értelmében pedig hadrafogható lehet szombaton a Carrow Roadon.

 

"Jesse már jól van" - kezdte Ole.

 

"Nem igazán érezte jól magát. Beteg volt, így néhány napig távol volt a csapattól, de most már rendben van, túl van tesztelésen és minden máson is."

 

Lingard abban reménykedik, hogy Kelet-Angliában sor kerülhet első szezon újraindulás óta történő pályára lépésére, miután a Vörös Ördögök legutóbbi két, Tranmere Rovers és Derby County elleni FA-kupa összecsapásán is a kezdőcsapat tagja volt.

 

 

A warringtoni születésű egykori akademista ebben a szezonban 35 mérkőzésen lépett pályára és nagy részt vállalt magára a csapat decemberi Tottenham Hotspur és Manchester City elleni sikereiből.

 

Solskjaer korábban már elismerte, hogy tekintettel az előttük álló sűrű időszakra, több változást is tervez kezdőcsapatát illetően a Norwich elleni meccsre és Lingard is azok között van, akik eséllyel pályázhatnak a bevetésre.

 

"Jesse mosollyal az arcán, tele energiával tért vissza a karantén időszakot követően" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Jesse kulcsfontosságú gólokat szerzett már a csapatban és nagyon fontos tagja a keretünknek, úgyhogy majd meglátjuk mit hoz a jövő. Jelen pillanatban nagyon koncentráltnak és élesnek tűnik."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Norwich City - Manchester United

FA-kupa negyeddöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!