Solskjaer véleménye a tegnapi mérkőzésről

Ole Gunnar Solskjaer nagyon örült annak, amit a Bournemouth ellen látott támadás terén és azt kívánta, a Manchester United szurkolói láthassák ezt az Old Traffordon.


A Vörös Ördögök domináltak Eddie Howe csapata ellen szombaton és 5-2-es, meggyőző sikert arattak, köszönhetően Mason Greenwood duplájának, Anthony Martial, Marcus Rashford és Bruno Fernandes góljainak.

 

A találkozót követően az MUTV-nek és a BT Sportnak nyilatkozva a menedzser dicsérte támadóit, hiszen lenyűgözték a lőtt gólok, de közben már a következő találkozóra is gondolt.

 

 

HIÁNYOZNAK A SZURKOLÓK

"Izgalmas! Nagyszerű támadófoci, néhány fantasztikus góllal. Nagyon rossz, hogy a szurkolók nem lehetnek itt, hogy ösztönözzenek minket, mert látható a csapat energiája, a csapaton belüli légkör, de ha itt vannak a drukkerek, úgy még jobban felemelnek minket. Ez egy játék a szurkolók számára, a Stretford End élvezte volna. Lehetett volna hat, hét vagy nyolc is, furcsa érzés üres lelátók előtt játszani, de azt gondolom, a csapat kivételesen teljesített. Mindent megtesznek, hogy saját maguk hozzák létre ezt a légkört maguk körül."

 

A MEGFELELŐ VÁLASZ

"Nem pánikoltunk, csak játszanunk kell, bíznunk abban, ahogy az utóbbi időben teljesítettünk és játszottunk. Nagyon izgalmas volt a támadókat nézni persze, de hátulról kapták a segítséget. Kapnak passzokat, gólpasszokat, labdákat, amivel dolgozni tudnak, és tovább fogunk dolgozni, hogy következő alkalommal is fejlődni tudjunk."

 

FÉLELMETES TÁMADÓK

"Nos, tudjuk, hogy [Rashford, Martial és Greenwood] képesek gólokat szerezni, tudjuk, hogy van lendület bennük, fiatalok, energikusak, fejlődni fognak. Nagyon izgalmas, hogy milyen játékosokkal rendelkezünk, hogy Paul és Bruno passzaival helyzetbe lehet hozni a támadókat és milyen kreativitás van a csapatban. Egy közös célért hajtanak és megpróbálunk a lehető legmagasabb pozícióig felmászni a tabellán. Nagyon jó barátok, kihívást jelentenek egymásnak, ez az egyik legjobb dolog a csatárok kapcsán."

 

 

MÉG TÖBB VARÁZSLAT MASONTÓL

"Ő egy fantasztikus gólszerző és azok a pillanatok, melyeken gólt lőtt, nagyon fontos pillanatok voltak, különösen a második. Bal lábra cselezve befelé tud jönni, de a védőknek arra is gondolniuk kell, hogy jobbal is gólerős. Nagyon tehetséges srác, mi annyira ápoljuk, amennyire csak tudjuk és egyre több percet adunk neki."

 

CSODÁS GÓLOK

"Micsoda gól, és Bruno szabadrúgása is! Anto korábban már lőtt ilyet, ma egy remek lövése volt és elérte a 20 gólt. Akárcsak Marcus, úgyhogy mindketten megnyugodhatnak kicsit, hiszen nem kell ezen gondolkozniuk továbbiakban, ez egy mérföldkő nekik."

 

A KÖVETKEZŐ MECCSRŐL

"Az Aston Villa következik, van néhány nap a regenerálódásra, megfelelő lesz nekünk. Csütörtökig nem, de utána nagyon szoros lesz a menetrend. Ezt az időt jól fel fogjuk használni edzésekre és regenerálódásra és készen fogunk állni a véghajrára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!