Hivatalos: Matic hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Nemanja Matic új szerződést írt alá, amely értelmében 2023 nyaráig a klub kötelékében marad.


Matic 2017-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz és azóta 114 alkalommal lépett pályára a klub színeiben. A szerb középpályás hazája válogatottját 48 alkalommal képviselhette eddig.

 

Nemanja Matic

"Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is tagja lehetek ennek a nagyszerű klubnak."

 

"Játékosként még többet leszek képes nyújtani és elérni karrierem során, az pedig nagy megtiszteltetés számomra, hogy ezt a Manchester Uniteddel tehetem meg."

 

"Nagyon izgalmas, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak. Jó az egyensúly a fiatalok és a tapasztaltak között a keretben, emellett pedig nagy bajtársiasság is jellemez minket."

 

"Most kulcsfontosságú időszakát éljük a szezonnak és jól játszunk. Továbbra is harcolni fogunk, hogy a lehető legjobb pozícióban fejezhessük be a szezont és büszkévé tehessük lenyűgöző szurkolóinkat."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Örömömre szolgál, hogy Nemanja új szerződést írt alá. Ismerem, hogy tapasztalatokkal, professzionalizmussal és vezetői képességekkel rendelkezik, ezek pedig felbecsülhetetlen értékek egy ilyen fiatalokkal teletűzdelt csapatnál."

 

"Nagyon jó erőkkel rendelkezünk a középpályánkon, Nemanja képességei pedig kulcsfontosságúak ebben a tekintetben. Nemanja már három szezon óta játszik a klubnál, így nagyon jól érti azt, hogy milyen értékek kellenek ahhoz, hogy valaki a Manchester Unitedben játszhasson."

 

"Ő továbbra is nagyon ambiciózus és eltökélt, ez pedig kulcsfontosságú lesz azt illetően, hogy miket szeretnénk elérni a következő évek során."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!