Ole: Pogba tudja, hogy nehezen kihagyható a csapatból

Paul Pogba tudja, hogy a világon egyik kezdőcsapatból se kerülne ki, amikor top formában van, állítja a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


A francia középpályás kiváló formába lendült a szezon újraindulása óta és a Bajnokok Ligája indulásért küzdő Vörös Ördögök összes azóta lejátszott mérkőzésén szóhoz jutott.

 

Hétfőn, a Southampton elleni 2-2-es döntetlenre végződött mérkőzés azonban felemásra sikerült számára, ugyanis ő adta el a vendégek vezetőgólját megelőzően a labdát, majd a 66. percben lecserélték.

 

Solskjaer egyáltalán nem aggódik Pogba erőnléti állapota vagy morálja kapcsán, de szerinte érdemes megfontolnia, hogy a csütörtöki, Crystal Palace elleni idegenbeli bajnokin pihentesse a világbajnok játékost.

 

 

"Többé-kevésbé minden egyes napon beszélek Paullal és természetesen ő tudja, hogy nem fog ok nélkül kikerülni a kezdőcsapatból. Amikor Paul így játszik, akkor a világ egyik csapatából se lehet kihagyni" - kezdte a norvég menedzser.

 

"De hosszú időt volt kénytelen sérülés miatt kihagyni, a Southampton meccs előtt pedig volt egy hatalmas kérdőjel vele kapcsolatban. Végül azonban úgy érezte, hogy készen áll, ez pedig nagyszerű volt. Most majd meglátjuk, hogyan érzi magát a következő meccs előtt."

 

"Fantasztikus volt az újrakezdés óta és rengeteg mindent tudott adni a csapatnak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Crystal Palace - Manchester United

Premier League 36. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!