Átigazolási piac: Deadline day

Ma este bezár az átigazolási piac, az alábbiakban pedig megpróbáljuk összegezni az utolsó nap eseményeit.


A cikkben az átigazolási piac utolsó napjának eseményeit szedjük össze a megjelenő hírek, pletykák alapján, ezért kérjük, hogy az egyes nevekkel kapcsolatos információkat kezeljétek fenntartással és a helyén, hiszen már megszokhattuk az elmúlt években, hogy rengeteg játékossal összeboronálják a klubot. Természetesen hivatalos bejelentés esetén külön cikk, interjú is felkerül az oldalra az érintett játékos kapcsán.
 

A cikk folyamatosan frissül...

 

00:00 - Az átigazolási ablak bezárult. A még időben leadott transzferek később bejelentésre kerülhetnek. Ha lesz még érkező arról beszámolunk. A szerkesztőség nevében köszönöm mindenkinek a figyelmet!

 

22:55 - HIVATALOS: Edinson Cavani a Manchester United játékosa. A pletykák szerint övé a 7-es mez is. (ManUtd.com)

 

 

22:23 - HIVATALOS: A Manchester United megegyezett az Atalantával szélsőjük, Amad Diallo jövőbeli leigazolásáról, aki januárban csatlakozik majd a klubhoz. A vételár 21 millió euró. (ManUtd.com)

 

21:40 - Samuel Luckhurst Facebook posztja szerint Facundo Pellistri éppen orvosin van a Unitednél.

 

 

20:39 - HIVATALOS!!! Smalling aláírt az AS Roma csapatához. (ManUtd.com)

 

19:30 - Willy Kambwala (16) csatlakozott a United akadémiájához. A fiatal játékos belső védő szerepkörben játszik és eddig a Sochaux csapatát erősítette, valamint a francia U17-es válogatott csapatkapitánya. (ManUtd.com)

 

19:07 - HIVATALOS!!! Alex Telles a United játékosa. Részletek hamarosan! (ManUtd.com)

 

 

17:38 - James Cooper (Sky Sports) szerint Ismaila Sarr átigazolása olyan üzlet, ami ha megköttetik, akkor nem a mai napon fognak megegyezni a felek. Az átigazolási ablak ugyanis Angliában nyitva tart egészen október 16-ig és ezáltal lehetőség van alacsonyabb osztályban szereplő csapattól igazolni. Ha a mai napon kútba is esne minden próbálkozás Sancho vagy Dembele kapcsán, Sarr még a következő napokban leigazolható. A Watford egyébként 50 millió fontra taksálja játékosát.

 

17:01 - A Sky Sports riportere, Valentina Fass tudomása szerint az AS Roma 15 millió eurót ajánlott a Unitednek Chris Smalling játékjogáért, azonban a Vörös Ördögök 20 milliót szeretnének kapni érte. A legfrissebb értesülések szerint az olasz klub megpróbálkozik egy újabb ajánlattal, ami 15 millió euró plusz 5 millió bónuszok alapján.

 

16:36 - Szintén hasonló probléma merült fel Romano szerint Ismaila Sarr esetében - a United ma reggel érdeklődött iránta a Watfordnál, akik viszont kölcsönben nem akarják elengedni. Vagy eladnák a játékost, vagy maradni fog a Vicarage Roadon.

 

16:33 - Fabrizio Romano cáfolja a Dembele-vel való megegyezést, ugyanis a Manchester United továbbra is kölcsönben gondolkozik, míg a Barcelona vagy eladná vagy pedig megtartaná a játékost. Köztes állapot nincs.

 

16:26 - Duncan Castles információ szerint Ousmane Dembele beleegyezett abba, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon, most pedig a személyes feltételekről egyeztetnek.

 

16:00 - Az AS Roma nem csak Chris Smallingot, hanem Timothy Fosu-Mensah-t is vinné Manchesterből. (MEN)

 

15:38 - A BBC értesülései szerint az Everton többek között Sergio Romero-t is kiszemelte a formán kívül teljesítő Jordan Pickford helyettesének. A David de Gea és Dean Henderson mögött harmadik számú kapussá váló argentin portás örömmel venné, ha Liverpoolba költözhetne, de a Stolverkosok a Tottenham tartalékjában, Paulo Gazzanigaban is gondolkodnak.

 

15:33 - Egyelőre nem tudni, mi lesz Chris Smalling sorsa. A hírek szerint nem tud megegyezni az AS Roma és a United. Előbbi 12,5 millió fontot adna, utóbbi 18 millió fontot szeretne az angol védőért.
 

13:55 - Fabrizio Romano értesülései szerint a 18 éves Amad Traore (januárban) 30 millió euróért a Manchester Unitedhez igazol, miután klubja, az Atalanta és a Parma közötti kölcsönszerződés kútba esett. 

 

12:16 - A mindig jól értesült Fabrizio Romano jelentése szerint Edinson Cavani aláírta új szerződése első részét, amely értelmében 2022 nyaráig a Manchester United játékosa lesz. Az ügynöki díjban megállapodtak, minden részletet tisztáztak, így már csak a hivatalos bejelentés van hátra.

 

11:33 - Egykori játékosunk, Matteo Darmian a Parmatól egy évre kölcsönbe kerül az Interhez, vásárlási opcióval kiegészítve. (Inter hivatalos honlapja, Sky Sports)

 

11:06 - Semra Hunter (La Liga TV) szerint nagy esély mutatkozik arra, hogy Dembele a United játékosa legyen. Hunter tudomása szerint Koeman nem számít Dembele játékára és hajlandóak elengedni őt a klubtól. Mivel a játékos Barcelonában nem kap sok lehetőséget nyitott a váltásra. Ami biztosnak tűnik, hogy egyik fél sem szeretne kölcsönszerződést. Korábban a katalán klub 130 milliót szeretett volna kapni a játékosért ám tisztában vannak vele, hogy ennyit nem fognak érte kifizetni. A riporter értesülései szerint 60 millió körül már elengednék a játékost.

 

11:04 - A Manchester Evening News lencsevégre kapta a délelőtt folyamán, amint Alex Telles megérkezett Carringtonba, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálatokon.

 

 

8:54 - Gary Cotterill (Sky Sports) szerint a Sancho ügyben is lehet előre lépés a mai napon és a United kifizetheti azt a vételárat a játékosért amit a Dortmund kér. A tegnap látottak alapján erre az igazolásra szüksége is lehet a Vörös Ördögöknek. Amitől tartani kell a riporter szerint az az, hogy a Dortmundnak elege van már a Unitedből, mivel az általuk szabott határidőre nem tették meg a megfelelő ajánlatot, és most már nem akarják eladni a játékosukat.

 

8:49 - A Sky Sports riportere, James Cooper értesülései szerint Edinson Cavani két éves szerződést fog aláírni a Vörös Ördögökkel, Alex Telles pedig átesik az orvosi vizsgálatokon és a papírmunkán is mielőtt csatlakozna a brazil válogatotthoz.

 

8:13 - A United előtt nagy lehetőség nyílt, hogy leigazolja a Barcelona játékosát, Ousmane Dembele-t, mivel a Barca szeretné leigazolni Memphis Depay-t és a Dembele üzletből befolyt összeget a holland átigazolására fordítanák. (Daily Express)

 

8:08 - a mai napon - ha minden igaz - két érkezőt jelenthet be a klub. Telles és Cavani leigazolása juthat a szurkolóknak. De vajon a többi csapat kiket igazol majd? Igyekszünk beszámolni a komolyabb átigazolásokról, melyek az utolsó napon történnek.

 

7:38 A Sky Sports értesülései szerint a Southampton csapata egy évre kölcsönvenné Brandon Williams-t a Unitedtől. Ha igazak a hírek Telles érkezésével kapcsolatban, akkor esélyes, hogy a 20 éves játékosnak kevesebb játékidő jutna a Vörös Ördögöknél. Azonban a klubnál hosszú távra terveznek a fiatal védővel, hiszen nemrég hosszabbították meg a szerződését. (Sky Sports)

 

2020.10.04.

Vasárnap a késő délutáni órákban egyre erősebbek lettek a hangok, miszerint Cavani és Telles is érkezik a klubhoz. Egyes lapok szerint Telles már vasárnap este Manchesterbe repült, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton. (Sky Sports)

 

 

A nap folyamán hivatalos bejelentés történt, miszerint Diogo Dalot kölcsönben az AC Milánnál tölti a szezont. (Sky Sports, ManUtd.com)


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!