Neville: Szánalmas, méltatlan, besz*ri teljesítmény

Az egykori hátvéd elképedt a United szégyenteljes szereplésén.


Annak ellenére, hogy Bruno Fernandes révén rögtön megszerezték a vezetést a Vörös Ördögök, hatalmas zakóba futottak bele José Mourinho együttesével szemben.

 

Tanguy Ndombele és Son Heung-min találataival már a 7. percben magához ragadta az előnyt a Tottenham, még mielőtt Anthony Martialt a 28. percben korai zuhanyra küldte a játékvezető.

 

A show folytatódott a Spurs részéről, a szünet előtt Son már kettőnél járt, valamint Harry Kane is beköszönt, majd fordulás után nem sokkal Serge Aurier is feliratkozott a gólszerzők közé.

 

A 79. percben az angolok gólzsákja tizenegyesből is eredményes volt, így az észak-londoniak beállították a Unitedre a Premier League történetében mért legnagyobb különbségű verést.

 

A végeredményen a United-legenda, Gary Neville szinte gutaütést kapott, és kemény szavakkal illette Solskjaer gárdáját.

 

"Nincs mentség a játékosok teljesítményére, egyenesen megalázó!" – mondta Gary a Sky Sports-nak. "A testbeszédük mindent elárult, a töketlenség és a motiválatlanság sugárzott belőlük."

 

"Amikor meglőtte a másodikat a Spurs, mintha minden frusztráció kirajzolódott volna rajtuk, teljesen elbizonytalanodtak. Gondolok itt arra, hogy a csapat közel sem elég versenyképes, Harry Maguire és Mason Greenwood botrányára, az igazolásokat körülvevő kilátástalanságra, valamint a City, a Liverpool, a Chelsea és a Tottenham átigazolási piacon mutatott aktivitására."

 

 

"Ennek nem szabadott volna megtörténnie, de így alakult."

 

"Úgy tűntek, mint akik támogatásért sóvárognak, Luke Shaw is elmondta, hogy a Unitednek igazolásokra van szüksége" – tette hozzá a korábbi jobbhátvéd.

 

"Remek labdarúgók, nem esnek kétségbe, ha további kiváló játékosokat szerződtet melléjük a klub. A liverpooliak biztosan nagy önbizalomra tettek szert, mikor Thiago megjelent az öltözőben, hiszen egy hatalmas sztár érkezett közéjük."

 

"A Unitednél várták volna az új embereket, ez a borzasztó mérkőzés a legrosszabbkor jött, sokat rontott a megítélésükön. A pályán kívüli események ezt csak tetőzik."

 

Neville aggódik, hogy a United nem lesz képes építeni az előző idényben elért harmadik helyre, és még inkább le fognak maradni a Vörösöktől, illetve Pep Guardiola City-jétől.

 

"Ez gyakorlatilag egy ismétlődő ciklus. Láthattuk Luis van Gaalnál, hogy miután kupát nyert, kitették a szűrét, pedig már egy félig ütőképes keretet rakott össze. Mourinhót szerződésének meghosszabbítása után nem támogatták meg minőségi igazolásokkal."

 

"Úgy vélem, Ole Gunnar Solskjaer kihozta fiaiból a maximumot, de arra nem mutatkozott esély, hogy a harmadik hely ellenére a két óriással is felvegye majd a versenyt."

 

"Azt hittem, José valamiféle játékot űz, mikor csodának titulálta, hogy a 2017/18-as kerettel ezüstéremig jutott, de talán neki volt igaza."

 

"Jó eredmény volt a tavalyi dobogó, de biztosítani kellene, hogy még közelebb kerüljenek az elöl lévőkhöz. A City 150 millió fontot költött, Jürgen Klopp pedig Thiagóval és Diogo Jotával erősíthetett."

 

"Már a szezon előtt pszichikálisan is jobban álltak, mivel nagyszerűen igazoltak, a Unitedet pedig csak hátráltatja az üzletek sikertelensége. A vezetőség feladata, hogy bajnokcsapatot építsen, a Manchester United számára ez lenne a mérce."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!