Martial fontos feladat előtt

Csalódást keltő egyéni szintű szezonkezdete ellenére Anthony Martialban továbbra is túlteng az önbizalom és a Manchester United csatára eltökélt, hogy még jobban teljesítsen, mint korábban.


A csapat gyors léptű 9-ese minden sorozatot figyelembe véve 23 alkalommal tudott eredményes lenni a 2019/20-as idényben, amelyet követően büszkén vehette át a játékosok által megszavazott Év Játékosa díjat is. Ebben az idényben viszont még egyelőre nem sikerült megnyitni a gólcsapot és az október eleji Tottenham Hotspur ellen összeszedett piros lapja okán három mérkőzéses eltiltását is tölti a bajnokságban.

 

Ráadásul múlt kedden este Martial öngólt vétett a Paris Saint-Germain ellen, de hála Istennek ez a szerencsétlen mozdulata nem okozott további problémákat, ugyanis ő és csapattársai remek játékkal 2-1-es győzelmet harcoltak ki idegenben az előző idény Bajnokok Ligája finalistája ellen.

 

"Az ilyen dolgok előfordulnak" - kezdte Martial a United Review szerdai kiadásában.

 

"De mivel szülővárosom csapatáról volt szó, ezért szerettem volna nekik segítő kezet nyújtani! [nevet] Nem, komolyra fordítva, az ilyen dolgok bárkivel megtörténhetnek, azonban a legfontosabb, hogy a meccs végén sikerült megszereznünk a győztesgólt, ez pedig sokkal fontosabb dolog volt számomra."

 

"Nagyon boldog voltam, mert a testvéreim és a családom nagy része is United szurkoló, de a barátaim mind a párizsiaknak szurkolnak. Mindannyian azt mondták nekem, hogy ki fogunk kapni, én pedig erre azt válaszoltam, hogy nem fogunk. Úgyhogy amikor meglett a győzelem, akkor mindennél nagyobb örömet éreztem."

 

 

A bajnoki mérkőzésekre szóló eltiltása közbeni visszatéréséről szólva Anthony így folytatta:

"Ez egyértelműen nagyon jót tesz, különösen amikor olyan nagy mérkőzésekről beszélünk, mint amilyeneket a Bajnokok Ligájában játszunk. A Spurs elleni piros lapom pályafutásom első kiállítását jelentette és ez egy olyan esemény volt, amelyből tanulni fogok. De legalább ezáltal még keményebb munkát tudok végezni annak érdekében, hogy még jobb formában térhessek vissza."

 

"Még nem tudtam eredményes lenni a szezonban. De tudom, hogy amint sikerül megtörni a jeget, minden rendben lesz. Szóval csak rajtam múlik, hogy továbbra is nagy erőbedobással dolgozok-e az edzéseken és hogy meg tudom-e mutatni, hogy milyen az igazi Anthony Martial."

 

A United Review-nak pozitívan beszélt a francia csatár Edinson Cavani érkezéséről és arról, hogy a csapat újdonsült 7-ese milyen minőséget fog majd hozni a Vörös Ördögök támadószekciójába.

 

"Ő egy igazán nagyszerű játékos, ezt egész karriere során bizonyítani tudta és remélhetőleg nekünk is nagy segítségünkre tud majd lenni."

 

"Mindig pozitív, ha egyre magasabb minőség koncentrálódik a csapatunkban és mivel rengeteg mérkőzést kell játszanunk, így egy játékos pihentetésével biztosíthatjuk, hogy a minőségben egyáltalán nem kell alább adnunk. Ez különösen fontos dolog a csapat számára."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - RB Leipzig

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!