Deschamps: Pogba nem lehet boldog a Unitednél

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerint Paul Pogba "nem lehet boldog" attól, hogy a kispadra került és nem az eredeti posztján szerepel a Manchester Unitedben.


Pogba a Tottenham Hotspurtől elszenvedett 6-1-es bajnoki vereség óta lejátszott hét mérkőzés során csak kétszer volt a kezdőcsapat tagja, az Arsenal és az Everton elleni bajnokikon rövid időre pedig arra kérték, hogy játsszon balszélsőt.

 

A Manchester United nemrég érvényesítette a Pogba szerződésében rendelkezésükre álló egy éves hosszabbítási opciót, de a középpályás jövőjével kapcsolatos pletykák továbbra is a felszínen maradtak és még mindig élénk a szóbeszéd arról, hogy a Real Madridhoz igazolhat.

 

Deschamps tudja, hogy a jelenlegi helyzete elégedetlenséget szül Pogbaban és a következő napokban szeretne erről beszélni a 27 éves játékossal a francia válogatott edzőtáborában.

 

"Jól ismerem Paul-t, ő pedig jól ismeri a keretet. Olyan helyzetbe került a klubjánál, amitől nem lehet boldog, sem a játéklehetőség, sem a pályán betöltött pozíciója kapcsán" - kezdte Deschamps a France Footballnak.

 

 

"Nem a legjobb napjait éli, sorozatos sérülései voltak, koronavírussal fertőződött meg, amelyek szintén nem voltak rá jó hatással. Újra meg kell találnia a korábbi ritmusát."

 

"Az októberi [válogatott] mérkőzéseken jól szerepelt, amikor szerepet kapott és ritmustalansága ellenére kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. Mindazonáltal azt nem állíthatjuk, hogy klubszinten tündökölne."

 

"Számomra ez nem jelent problémát, de én is keményen dolgozok az ő menedzselésén. Ha egy játékos boldogtalan klubszinten, akkor annál boldogabban fog játszani a francia válogatottban. Ő majd el fogja nekem mondani, hogy miként érez és mivel nagyon jól ismerem, ezért azt is tudom, hogy a dolgok pozitív irányba fognak változni. Az ő felelőssége is, hogy erre minden korábbinál nagyobb erőfeszítést tegyen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!