Solskjaer pozitív beszélgetése Pogbaval

Ole Gunnar Solskjaer legutóbbi sajtótájékoztatóján Paul Pogbáról kérdezték a francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps nyilatkozata kapcsán.


A norvég menedzser a szombat esti, Old Traffordon rendezendő West Bromwich Albion elleni bajnoki mérkőzés kapcsán ült le újságírókkal online formában ma délutáni sajtótájékoztatója keretében.

 

A média munkatársainak friss információkkal való ellátása végén Ole-t az egyik újságíró arról kérdezte, mit szól Deschamps azon nyilatkozatához, hogy Pogba talán nem elégedett a szezonbeli játéklehetőségének mennyiségével.

 

Solskjaer igyekezett gyorsan rámutatni, hogy Pogba szezonjára alaposan rányomta bélyegét pozitív koronavírus tesztje, de azt is elárulta, hogy a középpályással pozitív diskurzust folytatott a hét folyamán.

 

 

"Paul számára nagyon nehéz volt az előző szezon, mostanra pedig már átesett a koronavírus fertőzésen is" - magyarázta Ole az Aon Training Complex-ben tartott sajtótájékoztatóján.

 

"Szerintem a francia válogatottban lejátszott három mérkőzése segítségére volt Paulnak is és nekünk is. Hozzátette a magáét Franciaország sikerességéhez is, megtalálta a ritmusát és előrébb lépett erőnlétileg is."

 

"Beszéltem Paullal és ő egyértelműen úgy érezte a portugál és különösen a svéd meccs végén, hogy rendelkezik a megfelelő erővel ahhoz, hogy a pályán legyen. Jól játszott, a válogatottja pedig kivívta a továbbjutást."

 

"Szerintem javulni fog a teljesítménye és ahogyan azt már korábban is elmondtam, Paul egy fontos játékos és személyiség számunkra. Kulcsfontosságú lehet számunkra az, hogy boldog legyen és jó formának örvendjen arra a sorozatra gondolva, amely előttünk áll és ahol sikeresek szeretnénk lenni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!