Henderson maradni akar Manchesterben

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint kapusa, Dean Henderson a januári kölcsönadásáról szóló hírek ellenére "maradni akar a Manchester Unitednél".


Henderson, aki januárban mutatkozhatott be az angol válogatottban Írország ellen, csak limitált mennyiségű játéklehetőséget kap ebben a szezonban a Vörös Ördögöknél, ugyanis a Sheffield Unitednél töltött két éves kölcsönidőszakából való visszatérése óta csak háromszor húzhatta magára a manchesteriek mezét.

 

A hétvégén olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Henderson a Háromoroszlánosok európa-bajnoki keretébe való bekerülése érdekében, illetve David de Gea mozdíthatatlansága okán azt fontolgatja, januárban ismételten elhagyja kölcsönben az Old Traffordot.

 

Henderson legutóbb az Istanbul Basaksehirtől elszenvedett 2-1-es Bajnokok Ligája vereség alkalmával védte a United kapuját. Solskjaer arra nem volt hajlandó, hogy a törökök elleni kedd esti visszavágó kapcsán megnevezze ki fog állni csapata kapujában, de a 23 éves saját nevelés jövője kapcsán tisztább képet tudott festeni.

 

"Dean maradni és játszani akar a Manchester Unitednél" - kezdte Solskjaer.

 

 

Egy újságíró arról kérdezte Solskjaert, hogy tisztában van-e Henderson játékidő igényével, azt figyelembe véve, hogy ha holnap este nem lép pályára a török bajnok ellen, akkor az év vége előtt potenciálisan csak egy meccs - az Everton ellen a Ligakupában - juthat neki.

 

"Nem látom a logikát abban, hogy miért csak egy meccsen játszana karácsonyig. Tudják hány meccsünk van még idén? Úgyhogy teljes mértékben ellenzem azt az állítást, hogy a keddi meccs sorsdöntő lenne Dean szempontjából."

 

"Ő visszatért hozzánk, nagyon jó edzésmunkát végez, egyre érettebbé válik. Számomra ő a világ legjobb kapusaival edz együtt. Meg van benne a potenciál, hogy a világ legjobb kapusai közé kerüljön."

 

"Nagyszerű versenyhelyzet van közöttük, szóval nem osztom azt a véleményt, hogy sorsdöntő meccs lenne ez számára."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!