Scholes boldog a Fergie-faktortól

A veterán középpályás hálás, hogy eddigi karrierjét Sir Alex Ferguson kezei alatt tölthette és elismeri, hogy menedzserének lelkesedése a Manchester United játékosainak hatalmas lökést ad a Premier League véghajrájára.


Ferguson már számos összecsapásban vett részt rengeteg menedzserrel a 25, Old Traffordon töltött éve során, a leghíresebb talán egy 1996-os eset, amikor a Newcastle akkori menedzserét, Kevin Keegant sikerült megsértenie Sir Alexnek, aki ezután egy élõ TV interjúban teljesen kikelt magából.

 

A United menedzsere korábban már a játékvezetésrõl is ejtett szót, félve attól, hogy vasárnap a Chelsea elleni rangadón egy rossz ítéletet követõen kerülhet bajba csapata a bajnoki rangadón.

 

Scholes – aki reméli, hogy a szezon végén 10. bajnoki címét is megszerzi – hiszi, hogy Ferguson közbenjárása pozitív hatással van a csapatra.

 

"Volt néhány nagy csatája más menedzserekkel az évek során" – mondta Scholes az Inside Unitednek.

 

"Vajon van-e akárki, aki versenybe szállhat vele idén – nem vagyok túl biztos ebben."

 

"Azonban nagyszerû, ahogy nyugtató hatással van ránk. A szezon végéhez közeledve nem is kívánhatnánk jobb menedzsert."

 

 

"Számtalanszor átélte ugyanezt a szituációt, folyamatosan bajnoki címekért verseng, közel 20 éve, szóval õ tudja, mi az, amit szeretne és ezt remekül adja át nekünk."

 

A United jelenleg vezeti a bajnokságot és még magabiztosabbá teheti ezt az elõnyt a Chelsea legyõzésével.

 

Scholes szerint csapata eléggé motivált, hogy idén begyûjthesse a bajnoki címet, miután tavaly bosszantó módon egyetlen egy pont választotta el a Unitedet attól, hogy sorozatban négy elsõséget és a rekordot jelentõ 19. bajnoki címet könyvelhessék el.

 

"Ugyanolyan éhesek vagyunk a sikerre, mint tavaly, azonban más csapatokat látni, ahogy ünnepelnek, nem túl jó érzés" – mondta Scholes.

 

"Biztosra akarunk menni, hogy idén hozzánk kerüljön a trófea."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!