Woodward: A klub támogatja Solskjaert az átigazolási piacon

A Manchester United támogatni fogja menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert a nyári átigazolási időszakok köré kialakított hosszú távú stratégia megvalósításában, állítja a klub ügyvezető-alelnöke, Ed Woodward.


Woodward már számos alkalommal állt ki támogatólag Solskjaer mellett, legutóbb éppen novemberben, a klub első pénzügyi negyedévi eredményeinek bejelentésekor, amikor az elmaradó jegybevételek miatt 20 százalékos bevételvisszaesésről kellett beszámolnia.

 

A norvég menedzser alatt akkor kezdett el igazán inogni a kispad, amikor a múlt hónapban egymás után vereséget szenvedett csapatával az Arsenal és az Istanbul Basaksehir ellen, azonban egy négy mérkőzéses győzelmi sorozattal 9. helyig kapaszkodtak a Premier League tabellán, a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába való továbbjutáshoz pedig csak egyetlen pontra van szükségük.

 

A legutóbbi, virtuálisan megtartott szurkolói fórum keretében Woodward ismét hitet tett Ole mellett és kijelentette, hogy a klubnál elégedettek a csapat által azóta bejárt úttal, hogy a norvég menedzsert közel két éve ideiglenesen kinevezték a Vörös Ördögök kispadjára.

 

 

"Számunkra egyértelműen az élvez prioritást, hogy mi történik a pályán és bár a hangulat nem ugyanolyan szurkolók nélkül a stadionban, a legutóbbi, áprilisi találkozásunk óta számos emelkedett pillanatot élhettünk át, kezdve a 14 mérkőzéses veretlenségi sorozattal, amellyel bronzérmesek lettünk a Premier League-ben vagy a nagyszerű PSG és Leipzig elleni győzelmekkel a Bajnokok Ligájába való visszatérésünk során" - kezdte Woodward.

 

"Természetesen felismertük, hogy még kemény munka áll előttünk, amíg el tudjuk érni a trófeák megszerzéséhez szükséges kiegyensúlyozottságot. De látunk pozitív jeleket a pályán és az edzőközpontban egyaránt ahhoz, hogy megerősítsük abbeli hitünket, hogy előrébb léptünk Ole, edzői stábja és a játékosok által."

 

"Áprilisban ugyanezen a fórumon azt mondtam, hogy elkötelezettek maradtunk a keretünk megerősítése tekintetében, bár a koronavírus világjárvány során fegyelmezett költekezést folytattunk. Hiszem, hogy ezt be is bizonyítottuk a 2019 nyara óta eszközölt több mint 200 millió euros erősítéseinkkel - amely magasabb összeg, mint amit bármelyik másik európai klub költött ebben az időszakban."

 

"Továbbra is támogatjuk Ole-t a jól megtervezett, hosszú távon gondolkodó hozzáállásában az erősítések terén, első sorban a nyári átigazolási időszakokra fókuszálva."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!