Csapathírek a Leipzig meccs előtt

A Manchester United három kulcsjátékosát is nélkülözni lesz kénytelen a Bajnokok Ligája H-csoportjának keddi, sorsdöntő RB Leipzig elleni összecsapásán.


Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a csatárok közül a hétvégi, győztes West Ham United elleni idegenbeli bajnokin elszenvedett sérüléseik miatt Edinson Cavani és Anthony Martial játékára sem számíthat, így nem tudnak a csapattal elutazni a legrangosabb európai kupasorozat előző szezonbeli elődöntőséhez Németországba.

 

Továbbá nem számíthat majd Fredre sem, aki a Paris Saint-Germain ellen begyűjtött piros lapja miatt eltiltását tölti majd.

 

A Cavani és Martial kapcsán megjelenő hírek nagy érvágást jelentenek a Vörös Ördögök támadóalakzatának, ugyanis így csak limitált lehetőségeik lesznek azon a mérkőzésen, ahol már a vereség elkerülése is továbbjutást eredményezhetne számukra a tavaszi, kieséses szakaszba.

 

Erőnléti szempontból azonban nem csak rossz hírek állnak rendelkezésre.

 

 

David de Gea a Kalapácsosok elleni siker kihagyását követően megfelelő állapotban van ahhoz, hogy a társaival tarthasson Lipcsébe, míg Luke Shaw is újra bevethető azt követően, hogy felépült térdín problémájából.

 

"David újra bevethető" - kezdte Ole a MUTV-nek azt megelőzően, hogy elrepültek volna Lipcsébe.

 

"Luke is el fog utazni velünk. Anthony és Edinson kisebb problémákkal bajlódnak, de nem tartanak velünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

RB Leipzig - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!