Csapathírek a manchesteri derbi előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált a szombati, Manchester City elleni hazai pályán megrendezésre kerülő városi rangadót megelőzően.


A holnapi összecsapás kiváló lehetőséget biztosít a Vörös Ördögöknek ahhoz, hogy választ adjanak a szerdai Bajnokok Ligája csoportkörből történő búcsújukra, amelyre a Pep Guardiola által vezetett Kékek előtt egy pontos előnyből készülhetnek a bajnoki tabellán.

 

Emlékezetes, hogy a legutóbbi City elleni rangadó volt az utolsó mérkőzés az Old Traffordon szurkolók jelenlétében, mielőtt a koronavírus világjárvány miatti korlátozó intézkedéseket bevezették volna. Bár a múlt heti, West Ham United elleni idegenbeli győztes találkozón már 2000 néző jelen lehetett a London Stadiumban, ezt a mérkőzést még zárt kapuk mögött fogják megrendezni Manchester és agglomerációja rosszabb koronavírus statisztikái okán.

 

Fred a Paris Saint-Germain ellen begyűjtött piros lapja miatti egy európai kupamérkőzésre szóló eltiltása letöltését követően visszatérhet a csapatba, bár a West Ham elleni mérkőzést is kihagyta.

 

A csatárok közül Edinson Cavani és Anthony Martial sem tudta végigjátszani a Kalapácsosok elleni találkozót sérülés miatt, amely eredményeként nem utazhattak el Németországba se az RB Leipzig elleni záró Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre. Luke Shaw a lipcseiek ellen először léphetett pályára több mint egy hónapja elszenvedett térdín sérüléséből történő felépülése óta és 1 órát töltött a pályán a Red Bull Arenaban.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer két támadója kapcsán vegyes híreket osztott meg a klubmédiával.

 

"Anthony mindenképpen szerephez fog jutni, míg Edinson ma már füvön edzhetett" - kezdte Solskjaer.

 

"Azonban nem vagyok benne biztos, hogy számíthatok majd rá. Ezt leszámítva volt néhány napunk regenerálódni, így készen kell állnunk a feladatunkra."

 

Shaw kapcsán nem hangzott el olyan információ, hogy állapotában visszaesés történt volna első bevetését követően, így érdekes lesz látni, hogy a norvég menedzser milyen formációval küldi majd pályára a csapatát, miután az angol bekk öt védős rendszerben kapott helyet Lipcsében.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Manchester City

Premier League 12. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!