Pogba: A siker nem fog az ölünkbe hullani

A francia szerint a hétvégi rangadó nem lesz befolyással a bajnoki címre.


Paul Pogba Burnley elleni győztes góljának köszönhetően a Manchester United 3 ponttal vezeti a Premier League tabelláját a Liverpool előtt az Anfielden rendezendő bajnokit megelőzően.

 

A két együttes mindig szenvedélyes küzdelmet vív egymással, ez a mostani találkozó pedig még nagyobb jelentőséggel bírhat – azonban Paul úgy gondolja, a bajnoki cím szempontjából semmiképpen sem sorsdöntő összecsapás a vasárnapi.

 

"Mindenki tisztában van vele, milyen meccsről van szó" – kezdte Pogba. "Ők a Liverpool, ráadásul közvetlenül mögöttünk állnak a táblázaton. Ha nyerünk, 6 ponttal meglóghatunk."

 

"De nem ez a mérkőzés fogja meghatározni a szezon végkimenetelét. Borzasztóan nehéz ütközet lesz, de nem dönt semmiről. Rengeteg fontos meccs vár még ránk az idényben."

 

"Az összes fordulóban elért eredmény lényeges. Nem kell úgy tekintenünk erre, mint ami hatalmas befolyással lenne a későbbiekre nézve. Persze a Vörösök elleni csaták előtt hatalmas a várakozás, de nyugodtnak és koncentráltnak kell maradnunk."

 

 

"Amikor ez a két klub fut össze, ősi riválisok csatározásáról beszélünk" - válaszolt a 6-os, mikor arról kérdezték, mennyire fontos a szurkolók számára a találkozó.

 

"Ha a Unitedben játszol, kivételes feladatok várnak rád, de a Liverpool elleni viadalok időpontját piros betűs ünnepként jegyzik a naptárban."

 

A középpályás úgy érzi, a gárda teljes mértékben készen áll a PL trófeájának elhódításáért folyó harcra:

"Ott vagyunk az élen, de rendkívül nehéz dolgunk lesz. A sikerek nem hullanak az ölünkbe, szóval magunknak kell kicsikarnunk a dicsőséget. Csak az a kérdés, mennyire akarjuk, mert szerintem képesek vagyunk rá."

 

"És mi nagyon is akarjuk. Továbbra is kemény munka vár ránk, azt kell tennünk, amit eddig, végig összpontosítanunk, ahogy azt a Turf Mooron tettük. Úgy gondolom, az ilyen eredmények jelenthetik a különbséget a végén."

 

"Az angol első osztály a világ egyik legerősebb bajnoksága. Úgy vélem, összességében eddig jó eredményeket, illetve formát hoztunk, az egész csapat kitett magáért. Fejben dől el minden, és hiszünk benne, hogy meg tudjuk csinálni. Bármi megtörténhet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!