Deschamps: Pogbának játékpercekre van szüksége

Paul Pogba nemrég tért vissza combhajlító izom sérülését követően a Manchester United csapatába, pedig a középpályás vitathatatlanul a legjobb idényét futotta az Old Traffordon. A franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps pedig reméli, hogy a válogatott középpályás megkapja majd a számára szükséges perceket a pályán, hogy újra a legjobb formájában legyen.


Didier Deschamps szerint Paul Pogbának rendszeres játékidőre van szüksége a Manchester United középpályáján, hogy a hosszabb kihagyás után ismét a legjobb formáját tudja hozni.

 

Pogba 10 mérkőzést hagyott ki, miután combhajlító izom sérülést szenvedett, de márciusban visszatért és az ő találatával nyertek 1-0-ra a Vörös Ördögök az Európa-ligában az AC Milan ellen. A francia középpályás találata egyben a továbbjutást is jelentette csapata számára a legjobb 8 közé.

 

Pogba a második játékrészben lépett pályára a franciák Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőjén, mely 1-1-es döntetlennel zárult, majd Kazahsztán ellen a kezdőben kapott helyet és a második félidőben cserélték le a végül 2-0-ra megnyert találkozón.

 

 

"Nincs még csúcsformában az biztos" - mondta Deschamps. "Amikor az ukránok ellen beszállt a padról, nem az volt a legjobb pillanatunk a csapattal, de kétség kívül hasznos volt számára az a 30 perc."

 

"Mint minden játékosnak, aki visszatér sérülésből, neki is időre van szüksége. Novemberben is hasonló volt a helyzet Finnország ellen. Akkor is keveset játszott előtte, de bírt 1 órát. Nem az volt a legjobb meccse, de utána a portugálok ellen pedig nagyszerű volt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!