Woodward szurkolói fórumon vett részt

A Manchester United vezetői, köztük Ed Woodward, a mai napon részt vettek egy szurkolói fórumon, hogy megvitassák a Szuperliga végül elvetett javaslatával kapcsolatos aggályokat.


Woodward ismételten bocsánatot kért az elkövetett hibák miatt, valamint ő és a klub többi vezetője figyelmesen végighallgatta a fórum résztvevőinek véleményeit.

 

A szurkolók képviselői első körben dühüket fejezték ki a klub első döntése miatt, amely támogatta a Szuperliga létrejöttét, amiből végül kihátrált a United azt követően, hogy a szurkolók kifejezték nemtetszésüket az új elit ligával kapcsolatban. Woodward elismerte, hogy a klub nem vette figyelembe eléggé a szurkolók szempontjait és személyesen kért elnézést az érintettektől a konzultáció hiánya miatt.

 

"Tudom, hogy dühösnek és cserbenhagyottnak érzik magukat a kommunikáció hiánya miatt és azért, mert a tervezet nem vette figyelembe eléggé a futball létfontosságú részét. A megfelelő kommunikáció segített volna elkerülni ezt a hibát" - mondta.

 

"Bár véleményünk szerint jelentős bevételekhez jutottak volna a futballvilág egyéb szereplői is Európa-szerte, teljes mértékben elfogadjuk, hogy vannak olyan alapvető elemek ebben a sportágban, melyeket rosszul ítéltünk meg."

 

 

"Ahogy Joel a múlt héten elmondta, nem sikerült megfelelő súlyt tulajdonítani a sportérdekek alapvető elveinek és hagyományainak, melyek nem csupán a hazai sorozatokat érintik, hanem az 1950-es évek közepe óta teljes Európát is, mert a kontinensen szervezett viadalok ugyanúgy létfontosságúak a futball számára."

 

"Szeretnénk megerősíteni elkötelezettségünket a hagyományok iránt. Biztosíthatom Önöket arról, hogy tanultunk a hibáinkból az elmúlt bő egy hétben és nem törekszünk a Szuperliga terveinek folytatására."

 

"A Manchester United szerencsés helyzetben van, hogy önfenntartó modellje miatt erősebb helyzetben van, mint a legtöbb klub. Fegyelmezett, hosszú távú tervünk van, amely lehetővé tette, hogy a világjárvány közepette is tudtunk erősíteni a csapaton és ezt a nyáron folytatni is fogjuk."

 

"Most a futballvilág többi képviselőjével együtt közösen azon dolgozunk, hogy kezelni tudjuk a hosszú távú kihívásokat. De biztosíthatom Önöket arról, hogy ezt nagyon érzékenyen fogjuk tenni, figyelembe véve az Önök és a többi szurkoló által képviselt véleményeket."

 

Woodward szerint a klub figyelmesen meghallgatja majd az észrevételeket, véleményeket.

 

"A mai napon azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk visszajelzéseiket és figyelembe fogjuk venni azokat, amikor kidolgozzuk, hogy a jövőben hogyan tudunk majd egymással hatékonyabban kommunikálni."

 

"Ahogy Joel mondta a múlt héten, a szurkolóink teszik oly nagyszerűvé a Manchester Unitedet és ők mindig is ennek a klubnak a középpontjában fognak állni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!