Raiola: Pogba trófeákat akar nyerni a Manchester Uniteddel, vagy másik európai klubbal

Mino Raiola állítása szerint Pogba trófeákat szeretne nyerni a Manchester Uniteddel, vagy másik európai top csapattal, ha úgy alakul. Ezek között pedig vonzó célpont lehet akár a Real Madrid is.


Pogba ügynöke a múltban már számos alkalommal jelentkezett különböző spekulációkkal a francia középpályás jövőjét illetően. Tavaly év végén például arról nyilatkozott, hogy Pogba boldogtalan a Unitednél és távozni szeretne. A játékos ügynöke pedig továbbra is nyitva tartja azt az ajtót, amin keresztül a játékos nyári átigazolása akár meg is történhet.

 

Pogba szerződése 2022-ig köti jelenlegi csapatához a játékost, az adok-kapok pedig a közösségi médiában is folytatódott, miután a United norvég menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer is reflektált Raiola kijelentésére.

 

Solskjaer már korábban is a játékosügynök célkeresztjébe került, amikor is Raiola azt nyilatkozta, hogy az általa képviselt játékos nem képezi a Manchester United tulajdonát. A francia játékos egyébként pont a múlt hónapban nyilatkozott és dicsérte a norvég menedzsert, akit José Mourinhoval is összehasonlított és kiemelte, hogy mennyivel jobb Ole stílusa, amit képvisel. Az pedig köztudott, hogy Pogba viszonya a portugál menedzserrel nem volt koránt sem felhőtlen.

 

Annak ellenére, hogy ismét csúcsformában játszik, a 28 éves középpályás (aki megnyerte a csapattal már korábban az Európa-ligát és a Ligakupát) továbbra is a távozás felé hajlik Mino Raiola szerint, aki azt is akarja, hogy a francia játékos trófeákat nyerjen.

 

 

"Pogba esetében az is nagyon fontos, hogy mit akar a Manchester United, milyen célkitűzései vannak a csapatnak és milyen céljuk van Pogbával kapcsolatban."

 

"Pogbát mindig is érdekelte a Bajnokok Ligája megnyerése és a további címek. Ez a célja és meglátjuk, hogy ez lehetséges lesz-e a Manchester Unitednél, vagy másik európai csapatnál. Egy időben nagyon szerette a Unitedet és érezte viszont is ezt a csapat részéről."

 

Raiola szerint képviseltje azért is igazolna szívesen a Real Madridba, mert szeretne egy klubban lenni korábbi gyermekkori hősével, honfitársával, Zinedine Zidane-nal.

 

"A Madrid és a United számára nagyon nehéz lesz megtalálni a megfelelő opciót az igazolásra, mert a nagy klubok nem szeretik a legjobb játékosaikat nagy kluboknak eladni. Pogba számára viszont komoly opció lehet a spanyol csapat, hiszen gyermekkori hőse a menedzser."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!