Crerand: Varane olyan klasszis, mint Rio

A Manchester United legendája, Paddy Crerand úgy véli, hogy a Vörös Ördögök új védője, Raphael Varane Rio Ferdinandhoz hasonló minőségű játékos.


A klub kedd este jelentette be, hogy megállapodtak a Real Madriddal a világbajnok Raphael Varane szerződtetéséről, amely megállapodás véglegesítéséhez már csak az orvosi vizsgálatok és a személyes feltételekben való megegyezés van hátra.

 

Ole Gunnar Solskjaer már el is mondta véleményét a transzferről és "született győztesnek" titulálta a csapata leendő új játékosát.

 

Crerand, aki 397 alkalommal lépett pályára a Manchester United színeiben és tagja volt az ikonikus 1968-as Európa-kupa győztes csapatnak is elmondta, hogy teljes mértékben egyet ért a norvég menedzser véleményével.

 

"Ő egy világklasszis játékos" - mondta Crerand Varane-ról. "A 2018-ban világbajnokságot nyerő francia válogatott kiemelkedően teljesítő tagja volt. Nem kétséges, hogy klasszis. Kevés ilyen, kiváló védőt találni a világban, engem Rio Ferdinandra emlékeztet."

 

 

"Kiválóan bánik a labdával és remekül olvassa a játékot, pont úgy, mint Rio. Ez azért van, mert mindkettő fantasztikus játékos. Az pedig, hogy ilyen jól lát a pályán megkönnyíti a dolgokat."

 

Ezt a párhozamot az egykori és a leendő játékos között már számos újságíró is megemlítette, kiemelve azt, hogy a pályán egyikőjük sem ismer kegyelmet. Sajnos a COVID korlátozások miatt kicsivel több időbe telik míg Varane megérkezhet az Old Traffordra, de a szurkolók már alig várják, hogy a francia védőt a pályán láthassák az Álmok Színházába.

 

Varane 10 évet töltött a spanyol fővárosi klubnál és fontos tagja volt annak a csapatnak, amely négy Bajnokok Ligája trófeát és számos más címet nyert meg ezekben az esztendőkben. 

 

"Azt hiszem, hogy nagyszerű igazolás ez a United számára" - lelkesedett Paddy. "Tökéletes korban van és rutinos is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!