Martial a legjobb formáját szeretné hozni

A Manchester United támadója, Anthony Martial úgy véli, hogy amint újra teljesen fitt lesz ismét a legjobb formáját fogja hozni.


A francia válogatott támadó térdsérülése miatt kénytelen volt kihagyni a szezon végét és az Európa-bajnokságot is. A hétvégén azonban visszatért és részese volt a 4-0-s Everton elleni győzelemnek az Old Traffordon, teljesítményével pedig komoly esélye lehet arra, hogy Ole Gunnar Solskjaer a kezdőcsapatba nevezi őt a Leeds elleni bajnoki alkalmával.

 

Martial úgy érzi, hogy az előző szezon során erőnléti problémák hátráltatták, ám a felépülés és a felkészülési időszak alatt végzett munka gyümölcse lehet gondolatai szerint az, hogy ismét a Premier League veszélyes támadói között tartsák őt számon. 

 

"Öt hosszú hónap elteltével azt mondhatom, hogy sokkal jobban érzem magam. Visszatértem a srácok közé és azt gondolom, hogy sikerült fejlődnöm is. Lehet szükségem lesz még néhány hétre, hogy elérjem a legmagasabb szintet, de most nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem."

 

 

"Nagyon örültem, hogy az Everton ellen a kezdőben lehettem. Nagyon hosszúnak tűnt számomra ez a pár hónap. Nagyszerű dolog ilyen győzelemmel visszatérni, pláne, hogy szurkolók előtt játszhattunk."

 

"A tavalyi szezonban több kisebb sérülésem is volt, amik miatt nem tudtam azt a teljesítményt lerakni az asztalra, amit szerettem volna, de most felkészültem alaposan és igyekszem a legjobb formámat hozni. Bízom benne, hogy a lehető leggyorsabban a csúcson leszek, hogy ha majd visszatekintek erre a szezonra azt mondhassam, hogy remek volt."

 

"Bízom benne, hogy elkerülöm a sérüléseket, de azt érzem, hogy minden tekintetben készen állok egy sikeres szezonra és hiszem, hogy trófeákat nyerhetünk."

 

A tehetséges támadó hamar megmutathatja milyen formában is van, hiszen szombaton a Leeds ellen a norvég menedzser számíthat rá akár a kezdőben is. Martial eddigi legeredményesebb szezonja a 2019/20-as idény volt, amely során 32 bajnokin léphetett pályára, melyeken összesen 17 találatot szerzett.

 

A United számára nagyon fontos, hogy jól kezdje a szezont, mivel az előző rajtja nem igazán sikeredett fényesre. Az Everton elleni 4-0-s győzelem minden esetre bíztató előjel, de legalább is az látszik belőle, hogy a srácok önbizalma rendben van.

 

"Nagy meccs lesz, hiszen mindannyian tisztában vagyunk a két csapat közötti rivalizálással és csak rajtunk múlik, hogy jól kezdjük-e a szezont. Egyértelmű, hogy ezt csak akkor mondhatjuk majd el, ha megnyerjük a Leeds elleni meccsünket kezdésként."

 

"Olyan csapatnak ismerjük őket, akik soha nem adják fel és végig hajtanak. Nagyon erősek egy az egyben játékban és szívósak. Fel kell vennünk velük a kesztyűt minden tekintetben és az ellentámadásainkból be kell vennünk a kapujukat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!