Varane üzenete a szurkolóknak

Rafael Varanet végre hivatalosan is bemutatták a Leeds elleni bajnoki mérkőzés előtt, a kiváló védő pedig nem vesztegette idejét és már edzésbe is állt a csapat carringtoni edzőközpontjában.


A Real Madridtól érkező francia védő magabiztosan lépett ki az Old Trafford gyepszőnyegére 75000 szurkoló jelenlétében és magasba emelte a nevével ellátott, 19-es sorszámú mezt.

 

A stadionban lévők egy ikonikus pillanatnak lehettek szemtanúi és a bemutatás tovább fokozta a tüzet a lelátókon helyet foglaló szurkolókban. Végül a United 5-1-es győzelmet aratott a nagy riválissal szemben.

 

Az ilyen nagy pillanatokat követően lenézhető lett volna, ha Varane még úgy dönt, hogy a hétvégét feltöltődéssel, pihenéssel tölti, de ez nem a francia stílusa. A United új védője már bele is vetette magát a kemény munkába és elkezdte az edzéseket a csapat edzőközpontjában, Carringtonban, mivel eltökélt szándéka, hogy a Vörös Ördögök soron következő, Southampton elleni összecsapásán már pályára lép.

 

Varane egy személyes üzenetet is rögzített az őt rendkívül szenvedélyesen köszöntő szurkolóknak és azoknak is, akiktől világszerte kedves és üdvözlő üzeneteket kapott.

 

 

"Sziasztok! Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek" - mondta Varane. "Köszönöm az Old Traffordon kapott fogadtatást, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és készen állok a kemény munkára."

 

Az átigazolás bejelentése során Raphael elmondta, hogy késze mindent megtenni, hogy hozzájáruljon a klub jövőbeli sikereihez. 

 

"A Manchester United a világ egyik legikonikusabb klubja és nem tudtam visszautasítani annak a lehetőségét, hogy ide jöhessek és a Premier League-ben játszhassak."

 

"Még mindig azt érzem, hogy mégtöbb sikert akarok elérni a pályafutásom során és tudom, hogy egy olyan csapathoz csatlakozom, amely tele van remek játékosokkal, akik ugyan olyan elszántan küzdenek a győzelmekért és akarnak trófeákat nyerni, mint én."

 

"Beszéltem a menedzserrel, láttam, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül a klub és most egy olyan csapathoz csatlakozom, amely készen áll, hogy a legmagasabb szinten játszon."

 

"Szeretnék nagy hatást gyakorolni a pályán és mindent megteszek méltó részese lehessen ennek a nagyszerű klub történetének."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!