Ole: Varane lenyűgöző

Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United menedzserét lenyűgözte Raphael Varane munkája, amit a francia védő a carringtoni edzőközpontban mutatott, amióta a Vörös Ördögökhöz igazolt.


A világbajnok védő teljesítményének köszönhetően versenyben van a vasárnapi Wolves elleni mérkőzés kezdőcsapatába való bekerülésért, a bajnokit megelőző sajtótájékoztatón pedig Solskjaer arról beszélt, hogy hogyan telt a 28 éves játékos első pár hete a Unitednél.

 

A francia a Szentek elleni döntetlen alkalmával a kispadon kapott helyet, ám végül nem küldte pályára őt a norvég menedzser arra hivatkozva, hogy még csak alig egy hete kezdte el az edzéseket a társaival. Most azonban már két hét eltelt és Ole elmondása szerint Varane teljesítményével nagyon elégedett.

 

"Nagyon keményen dolgozik" - mondta Ole a péntek délutáni sajtótájékoztatóján. "Amikor megkérdeztem tőle a Burnley elleni edzőmeccsünk előtt, hogy készen áll-e a játékra, akkor azt felelte, hogy még nem, előbb még egy kicsit dolgoznom kell az edzőpályán."

 

 

"Dolgoznia kell, mert tisztában van azzal, hogy kényszerpihenőt tartott miután eljött Madridból. Várta a vízumát, aztán amikor Angliába érkezett, jött a karantén. Sikerült találnunk számára egy kis kertes házat, ahol azért közben tudott edzeni, de mostmár végre velünk van és be kell valljam, lenyűgözően teljesít. Akár debütál vasárnap, akár nem, kétség kívül hatással van a csapatra már most is a tapasztalatainak köszönhetően."

 

Varane francia csapattársa, Paul Pogba a hét folyamán már beszélt arról, hogy barátja mi mindent tud adni a csapatnak és ehhez a sajtótájékoztatón még Ole hozzátette az alábbiakat.

 

"Emberként és játékosként is egy vérbeli klasszis. Határozottan merem mondani, hogy tökéletesen beilleszkedik a Manchester Unitedbe. Úgy vélem, hogy a megfelelő időben tudtunk szerződtetni egy kiváló embert, egy kiváló játékost."

 

"Ez most egy új kihívás számára, miután a Real Madridnál többször megnyerte a Bajnokok Ligáját, illetve világbajnok is lett a válogatottal és még estig sorolhatnám, hogy mi mindent nyert. Szüksége volt egy új kihívásra és reméljük, hogy vele képesek leszünk megtenni a következő lépést."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!