Ole: Varane megmutatta mire képes

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester Untied menedzsere Raphael Varane-t dicsérte, miután a francia védő debütált a csapatban.


A Real Madridtól érkező védő egy kapott gól nélküli, 1-0-ra megnyert találkozón mutatkozott be új csapatában a Wolverhampton elleni bajnokin, rendkívül izgalmas bajnokin. A Molineux-ban elért győzelemnek köszönhetően pedig a Vörös Ördögök az angol élvonal leghosszabb idegenbeli veretlenségi rekordját is megdöntötték 28 mérkőzéssel.

 

Mozgalmas találkozó volt a francia védő számára, hiszen a házigazdák mindent elkövettek annak érdekében, hogy otthon tartsák a 3 bajnoki pontot, de Varane remekül állta a sarat.

 

"Megsüvegelendő teljesítményt rakott le az asztalra, ráadásul a Premier League-ben egy hajtós, kemény találkozón" - mondta Solskjaer, amikor a mérkőzést követően Varane-ról kérdezték. "Csúcsteljesítmény volt részéről, láthattuk, hogy jól érzi magát és a levegőben, valamint a földön is összeszedett és tapasztalatának köszönhetően remekül helyt állt."

 

 

A norvég menedzser kiemelte, hogy Varane nem csak a pályán nyújtott kiemelkedő teljesítményt, hanem az öltözőben is a találkozót megelőzően és a szünetben is.

 

"Nagyszerű volt a jelenléte a mérkőzés előtt és a félidőben is az öltözőben, elégedett vagyok vele. Azt hiszem megmutatta, hogy minden téren klasszis."

 

David de Gea, akit a Farkasok elleni mérkőzés legjobbjának választottak szintén pozitívan beszélt csapattársáról.

 

"Nagyszerű volt és kapott gól nélkül lehoztuk a meccset. Nagyszerű dolog, ha úgy tudunk mérkőzéseket lejátszani, hogy az ellenfél nem talál be. Remek srác és nagyon jót tesz a jelenléte a csapatnak. Nagyon tapasztalt védő. Sok-sok meccs van a háta mögött és ma megmutatta, hogy milyen nyugodt, hogy remekül bánik a labdával és uralja a kapu előtt légteret is. Remek védő és nagyszerű, hogy nálunk játszik."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!