Varane reakciója a győztes debütálásról

Raphael Varane nagyon élvezte első Premier League mérkőzésének iramát a Wolverhampton ellen, amely találkozón teljesítményével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a házigazdák ne tudjanak gól szerezni.


A 28 éves francia játékos könnyedén alkalmazkodott az új környezetéhez és még egy gólpassz is felkerült a neve mellé Mason Greenwood győzelmet érő találatánál a Molineux Stadionban.

 

A mérkőzés lefújását követően Varane leült beszélgetni a klubmédiával és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy első mérkőzésén a Vörös Ördögöknél győzelemmel sikerült bemutatkoznia.

 

Rapha, milyen volt a debütálás a Manchester Unitedben?

"Jó érzés. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy a pályán lehettem és segíthettem a csapatnak a győzelem elérésében. Az érzés egészen elképesztő. A Premier League nagyon intenzív. Nagyon gyors a játék és tisztában kell lenned azzal, hogy végig koncentrálnod kell. Erre az érzésre vágytam, amiatt jöttem ide."

 

Mi volt nagyobb hatással rád? A hangulat, vagy a játék irama?

"Mindkettő. A hangulat fantasztikus, a játék pedig rendkívül gyors volt. Rengeteg dolgom volt, nagyon oda kellett figyelnem az utolsó pillanatig, mert egy pillanatra nem lankadt az iram. Támadás, támadás, ellentámadás folyamatosan és hatalmas tempóban."

 

Harry Maguire volt a társad a védelem belsejében. Mit gondolsz, milyen lesz a párosotok?

"Nagyon jó, hiszen ő egy remek játékos. Jó volt a kommunikáció közöttünk, ami nagyon fontos és ugyan az a szellem dolgozik bennünk, harcolni és győzni."

 

 

David de Gea dupla védése fantasztikus volt, igaz?

Igen, elképesztő volt amit művelt. Kiváló kapus, aki ma nagyon sokat segített a csapatnak."

 

Több ezer United szurkoló kísért el titeket a Molineux-ba. Jó volt előszőr látni őket meccsen?

"Igen, nagyszerű volt, hogy velünk voltak és rengeteget segítettek a mérkőzés során. Amikor nehezebb pillanatokat él meg a csapat egy meccsen, akkor szükségünk van a szurkolókra és igazán nagyszerű támogatást kaptunk tőlük."

 

A United szurkolói nagyon örülnek annak, hogy Cristiano Ronaldo visszatér Manchesterbe. Mint korábbi csapattárs, mit gondolsz erről?

"Nagyon boldog vagyok emiatt. Ő egy legenda és minden játékos tanulhat tőle, akivel együtt fog játszani. Nagy segítség lesz mindenki számára a jelenléte, a fiataloknak igazi példakép lehet, akitől élőben tanulhatnak. Természetesen a gólszerzéssel sem áll le, így hatalmas segítség lesz a csapat számára."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!