Varane dolgozik az összhangon

A Manchester United védője, Raphael Varane úgy véli, hogy Maguire-rel és többi védőtársával való kapcsolata egyre erősebbé válik a közös munkának köszönhetően.


A 28 éves játékos a nyáron érkezett a Real Madrid csapatától és Maguire társa volt a védelem tengelyében a Wolves, a Newcastle és a West Ham elleni győztes mérkőzéseken is. 

 

Rapha nagy tisztelője Harry-nek és nyilvánvaló, hogy érkezését követően a csapat összes védője profitálhat majd tapasztalataiból, ide értve Lindelöf, Jones és Bailly mellett a szélső védőket, Luke Shawt, Alex Tellest, Aaron Wan-Bissakat és Diogo Dalot is.

 

"Harry szerintem nagyszerű játékos" - mondta Varane a Premier League Productions-nek. "Szerintem keményen kell dolgoznunk azért, hogy megfelelő legyen az összhang a pályán. Ebben a csapatban minden védőnek éreznie kell az összhangot a pályán, így sokkal jobbak leszünk."

 

 

"Együtt kell élnünk a játékkal, közösen kell motiválnunk a társakat. Fontos, hogy képesek legyünk együtt mozogni meccs közben, hogy érezzük, mire készül a másik."

 

Varane híresen remek párost alkotott a Real Madridban Sergio Ramosszal. A francia védő azonban rámutatott arra, hogy párosuk hatékonysága sok éves munkát takar és bízik benne, hogy mostani csapattársaival is hasonló eredményeket tudnak majd elérni az Old Traffordon. 

 

"Sergioval 10 évet játszottunk együtt, így rengeteg időm volt megismerni, hogy miként gondolkozik, illetve, hogy hogyan mozog a pályán. Ez idő alatt pedig megtanultam azt is, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy a lehető legjobban kiegészítsem őt" - tette hozzá Raphael.

 

"Minden nap tanulunk és minden nap fejlődünk."

 

A négyszeres Bajnokok Ligája győztes érkezése lázba hozott a klubnál mindenkit. Az utóbbi időben azonban mégis korábbi csapattársa, Cristiano Ronaldo felé fordult a figyelem, aki nagyszerűen tért vissza egykori klubjába.

 

Varane elmondta, hogy örül annak, hogy nem vele vannak tele a címlapok és elmondta, hogy számára az a legjobb, ha a játéka beszél helyette.

 

"Nem azért focizok, hogy a címlapokon legyek, csak segíteni akarok a csapatnak. Arra törekszem, hogy mindig a legjobb teljesítményt tudjam nyújtani és, hogy fejlődjek. A célom és a mentalitásom is az, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!