Ole Martial lecseréléséről

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, hogy miért cserélte le az Everton ellen végül 1-1-re végződő találkozón a második játékrész elején Martialt.


A francia támadó szezonbeli első góljával szerezték meg a vezetést a házigazdák közvetlenül a félidő előtt. Martial Bruno Fernandes passzából vette be a vendégek kapuját.

 

A második félidő elején azonban egy ellentámadásból Townsend tudott eredményes lenni, az Everton így végül 1 ponttal távozott az Old Traffordról. Martial ekkor már nem volt a pályán, mivel a csapat menedzsere egy kettős csere során lehívta őt a játéktérről. Őt és Edinson Cavanit Cristiano Ronaldo és Jadon Sancho váltották az 57. percben. 

 

 

A találkozót követően Ole dicsérte Martial gólját és elmondta, hogy a csere egy kisebb sérülés miatt történt, nem pedig taktikai okokból.

 

"Remekül mozgott és együtt élt a játékkal. Scott, Mason, Bruno, majd Anthony egy nagyszerű befejezéssel. Nagyon örülünk, hogy sikerült neki. Sajnos azonban egy kisebb ütés miatt le kellett cserélni őt."

 

Anthony egyike azon három játékosnak a Unitedből, akiket Didier Deschamps meghívott a válogatottba, így ő, Varane és Pogba is ott lehetnek a pályán a Nemzetek Ligája elődöntőjében Belgium ellen. A döntőben pedig az Olaszország - Spanyolország találkozó győztesével nézhet farkasszemet a francia-belga páros továbbjutója. A mostani sérülés miatt azonban Martialra még orvosi vizsgálat vár és hamarosan kiderül, hogy bevethető lesz-e a franciák mérkőzésein.

 

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!