Varane megsérült a válogatottban

A Manchester United védőjét, Raphael Varane-t az első félidőben le kellett cserélni a Nemzetek Ligája fináléjában.


A Manchester United a nemzetközi szünet előtt elveszítette a csapat kapitányát, Harry Maguire-t és Varane válogatottbeli sérülése miatt Ole Gunnar Solskjaer problémák elé nézhet a hétvégi, Leicester elleni találkozót megelőzően. 

 

A Vörös Ördögök francia védőjét a Spanyolország - Franciaország Nemzetek Ligája döntőjében kellett lecserélni az első játékrész 43. percében. A későbbiekben pedig azt lehetett látni, hogy jegelik a combját.

 

Ez komoly aggodalomra adhat okot a United norvég menedzsere számára, aki úgy néz ki, hogy a hétvégi, Leicester City elleni bajnokin nem számíthat Harry Maguire játékára sem. 

 

 

Varane társai egyébként megnyerték a döntőt és kikerült a netre egy olyan kép is, ahol a védő a magasba emeli a trófeát, de azóta nagy a csend sérüléséről és a mérkőzést követően sem mondott semmit a franciák szövetségi kapitánya, Didier Deschamps.

 

A francia védő a hét második felében érkezik vissza Carrnigtonba, ahol minden bizonnyal első körben megvizsgálják sérülését és a diagnózist követően döntenek arról, hogy a hétvégi bajnokin hadrafogható lesz-e, vagy sem.

 

Varane a szezon első találkozóját kihagyta a Leeds ellen, mivel a hivatalos papírjai nem lettek meg időben, majd a padon nézte végig a Soton elleni mérkőzést. Ezeket leszámítva azonban minden bajnokin a pályán volt. 

 

A hét vége felé minden bizonnyal friss és pontos híreket kapunk a francia állapotáról magától a csapat menedzserétől a szokásos pénteki sajtótájékoztatón.


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!