Ole Varane rehabilitációjáról beszélt

Ole Gunnar Solskjaer szerint Raphael Varane keményen dolgozik azon, hogy mielőbb felépüljön a nemzetközi szünetben összeszedett ágyéksérüléséből.


A francia védő hazája válogatottjában kétszer is pályára lépett a nemzetközi szünetben és megnyerte a Nemzetek Ligáját, a Unitedben pedig már 7 alkalommal mutathatta meg tudását a pályán is és egyre meggyőzőbb volt a teljesítménye.

 

A United norvég menedzsere pedig elárulta, hogy Varane már edzésbe állt és jól halad a rehabilitációja.

 

"Keményen dolgozik" - mondta Ole Stewart Gardnernek, az MUTV riporterének. "Nem ismerjük még annyira őt, hogy tudjuk milyen gyorsan képes felépülni, de már a pályán edz és talán hamarosan visszatérhet."

 

 

Ez a hír mindenképp pozitív, hiszen a francia játékos a keret meghatározó tagja, a távolléte nagy érvágás a csapat számára, de az. edzői stáb optimista azzal kapcsoltban, hogy Varane hamarosan visszatérhet. 

 

Szükség is lenne a védő visszatérésére, hiszen a Vörös Ördögök most hétvégén a Liverpoollal, majd Tottenhammel, az Atalantával és a Manchester Cityvel találkoznak még a soron következő válogatott szünetet megelőzően. A stáb mellett pedig a szurkolók is bíznak benne, hogy Varane még a következő szünet előtt pályára léphet majd.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 9. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!