Friss hírek Varane visszatéréséről

A Manchester United védője, Raphael Varane jól halad a rehabilitációjával és szeretne minél hamarabb túllenni combsérülésén.


A francia világbajnok játékos már ismét a carringtoni edzőpályán készül, ám a csapatnál kizártnak tartják, hogy az Arsenal és a Crystal Palace elleni bajnokikon pályára léphet. 

 

Mivel decemberben sűrű a program és gyorsan követik egymást a mérkőzések mindenki reméli, hogy Varane hamarosan elérhető lesz azt követően, hogy a múlt hónapban az Atalanta elleni találkozón megsérült.

 

 

"Igen, Rapha rehabilitációja nagyon jól halad" - nyilatkozta Carrick a klubmédiának. "Már a pályán edz, de ezen a héten még nem fogjuk őt látni mérkőzésen, az még egy kicsit odébb lesz, de jó úton halad."

 

Az eredeti várakozások szerint Varane 1 hónapot hagyott volna ki, ami pedig fájóbb, hogy ezt a sérülést megelőzően is kihagyásra kényszerült, miután a francia válogatottnál megsérült.

 

Harry Maguire ismét elérhető lesz a védelemben és ott lehet az Arsenal ellen Lindelöf és Bailly is, akik remekül tették dolgukat a vasárnapi rangadó alkalmával. Mellettük pedig Phil Jones is bevethető és nevezve is volt a londoni rangadón.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!