Varane: A játékosok olyanok, mint az F1-es autók

A Manchester United védője, Raphael Varane elmondta, hogy hogyan halad felépülése a combizom sérüléséből.


A franciák világbajnok védője ágyéksérülést követően tért vissza a Unitedbe, amit a francia válogatottban szedett össze, majd az Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen ismét megsérült és újabb kényszerpihenőre kényszerült. Varane el is ismerte, hogy a Premier League-hez való alkalmazkodás kicsit nehezebbre sikerült, mint azt várta, de minden erejével azon van, hogy mielőbb visszatérhessen a pályára.

 

"Nagyon keményen dolgozom, de tudod, a focisták olyanok, mint az F1-es autók. Néha elromlanak, javítani, vagy változtatni kell rajtuk" - mondta Carringtonban a klubmédiának.

 

 

"Azt hiszem nekem is változtatnom kell egy kicsit, mert nagy a különbség a korábban tapasztaltakhoz képest. Másfajta munkára van szükségem és alkalmazkodnom kell az újdonságokhoz. Tisztában vagyok azzal, hogy mit kell tennem és igyekszem a lehető leggyorsabban a lehető legjobbat kihozni magamból. Nagy munka lesz, de készen állok arra, hogy megtegyem."

 

"Izgatottan várom, hogy visszatérhessek és segíthessek a csapatnak."

 

A 28 éves játékos már a pályán edz a klub edzőközpontjában, illetve végzi a rehabilitációs feladatokat is. Michael Carrick azonban korábban azt mondta, hogy még egy kicsit várni kell Varane visszatérésére. A klubnál bíznak abban, hogy Ralf Rangnick hamarosan igénybe veheti a francia védő szolgálatait is, talán még az év vége előtt a sűrű ünnepi időszakban.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!