Martial közölte Rangnickkal távozási szándékát

Anthony Martial bejelentette a Manchester Unitednek, hogy távozni kíván a klubtól.


A francia válogatott támadó ebben a szezonban perifériára szorult az Old Traffordon, amelyet jól példáz, hogy a Premier League-ben csak kétszer volt kezdő, minden sorozatot figyelembe véve pedig mindössze négyszer. 

 

"Szerdán hosszasan beszélgettünk" - kezdte Ralf Rangnick ideiglenes menedzser, amikor felfedte a 26 éves játékos távozási szándékát.

 

"Elmondta nekem, hogy már hét éve tartozik a Manchester Unitedhez és úgy érzi, hogy eljött számára a megfelelő pillanat a váltásra, hogy máshol játszhasson."

 

"Szerintem bizonyos szempontból ez érthető, át tudom érezni a gondolatait, de másrészről a klub helyzetét is fontos figyelembe venni."

 

"Koronavírussal terhelt időket élünk, három sorozatban is érdekeltek vagyunk még, ahol nagy ambíciókkal rendelkezünk és olyan sikeresek akarunk lenni, amennyire csak lehetséges."

 

 

2015 szeptemberében Martial lett a világ legdrágább tinédzserkorú játékosa, amikor a United leigazolta a Monacotól. A 36 millió fontos vételára, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén 58 millió fontra is felkúszhatott volna, akkoriban a klub harmadik legdrágább igazolásává tette Angel di Maria és Juan Mata után.

 

Martial bemutatkozása a Vörös Ördögök színeiben igen emlékezetesre sikeredett, ugyanis a kispadról beállva fantasztikus szóló gólt szerzett a Liverpool ellen, ezt követően pedig összesen 79 alkalommal volt eredményes 268 manchesteri mérkőzésén. Azonban Cristiano Ronaldo, Edinson Cavani, Jadon Sancho és Mason Greenwood mögött jelentősen limitálttá váltak lehetőségei.

 

Rangnick megerősítette, hogy a januári átigazolási szezont megelőzően Martialért egyelőre még nincs konkrét érdeklődés, így akár maradhat is a Unitednél.

 

"Közöltem vele, hogy figyelj, jelenleg nincs irántad érdeklődő klub, de nem csak a játékos, hanem a klub érdeke is számít."

 

"Eddig nem tudok arról, hogy bármely klub ajánlatot tett volna érte és amíg ez marad a helyzet, addig maradni fog." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!