Martial: Soha nem tagadtam meg, hogy a Unitedben játszak

Anthony Martial visszautasítja Ralf Rangnick azon állítását, miszerint megtagadta volna a játékot a Manchester Unitedben.


Rangnick azt követően, hogy a szombati, Aston Villa elleni 2-2-es bajnoki döntetlenre csak nyolc cserejátékost, köztük két kapust tudott leültetni a Manchester United cserepadjára, elmondta, Martial "nem akart a keretben lenni". 

 

Köztudott, hogy Martial januárban távozni szeretne az Old Traffordról és a december 2-i, Arsenal elleni 3-2-es siker óta nem szerepelt a csapatban, de a 26 éves játékos állítása szerint ő rendelkezésre állt.

 

"Soha nem fogom visszautasítani annak a lehetőségét, hogy a Man Unitedben játszhassak" - írta Martial Instagram oldalán.

 

"Hét éve vagyok itt és én soha nem voltam és nem is leszek tiszteletlen a klubbal és a szurkolókkal."

 

 

Martial abban reménykedik, hogy a több játéklehetőség reményében a téli átigazolási szezonban kölcsönben eligazolhat.

 

Továbbra is a Sevilla lenne számára a legjobb úti cél, mert szerinte ott játszhatna a legtöbbet, de állítólag a Barcelona és a Juventus is érdeklődik iránta.

 

A Sevilla azonban eddig olyan ajánlatot tett, amelyben csak Martial bérének felét állnák a kölcsönidőszak alatt.

 

Pedig úgy tudni, hogy a United részéről csak akkor engednék el kölcsönbe a francia támadót, ha a teljes bérét állnák és még további összeget is kapnának a kölcsönadásért.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!