Pozitív hírek Pogba kapcsán

Ha minden jól megy, akkor Paul Pogba február eleján visszatérhet a Manchester United felnőtt csapatába, állítja Ralf Rangnick.


Pogba minden sorozatot figyelembe véve a Vörös Ördögök utolsó 13 tétmérkőzését sérülés miatt kihagyni kényszerült, utoljára a november 2-i, Atalanta ellen 2-2-re végződött Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen játszhatott. 

 

A négy nappal későbbi, Manchester City elleni városi derbin eltiltás miatt nem vehetett részt, majd az azt követő válogatott szünetben a francia nemzeti csapat egyik edzésén térdín sérülést szenvedett.

 

Pogba novemberben a Közel-Keletre utazott rehabilitációja elősegítéseként, ahonnan decemberben, nem sokkal Rangnick ideiglenes menedzserré való kinevezését követően visszatért az Egyesült Királyságba.

 

Január elején a német szakember arról beszélt, Paul még körülbelül egy hónapra van attól, hogy teljes értékű edzésmunkát végezhessen, de úgy tűnik, hogy visszatérése gyorsabban halad, ugyanis a világbajnok középpályás is rajta volt Cristiano Ronaldo tegnapi, az edzésen győztes csapatról a közösségi médiába feltöltött képén.

 

 

Paul a szerdai Brentford és a szombati West Ham United elleni bajnokikon sem lesz még bevethető, de Rangnick szerint három hónapos kényszerpihenőjét követően a francia játékos visszatérhet a csapatba a következő válogatott szünet után.

 

A Unitedre akkor egy Middlesbrough elleni FA-kupa mérkőzés vár majd hazai pályán február 4-én, míg négy nappal később a Turf Moorra látogatnak a Burnley vendégeként.

 

"Paul Pogba tegnap először edzhetett együtt a teljes csapattal és már az első gyakorlás során megmutatta, hogy mennyire kivételes játékos is lehet ő számunkra" - mondta Rangnick újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Az eheti két mérkőzésen még nem számíthatunk rá, de remélem a válogatott szünet után, amikor a Middlesbrough elleni kupameccsünk és a Burnley elleni idegenbeli bajnokin lesz, már rendelkezésünkre állhat."

 

Ralf hozzátette, Pogba azonnal pozitív benyomást tett rá az edzésen és már alig várja, hogy újra játékra, illetve bevetésre alkalmas állapotba kerüljön.

 

 

"Nem tudom. A kérdés második felére nem tudok válaszolni, mert nem én foglalkozok ezzel, nem az én feladatom a játékosok szerződés hosszabbítása" - válaszolta a 63 éves edző, amikor Paul Pogba új szerződéséről kérdezték.

 

"De amit az első naptól kezdve látok rajta a tegnapi tréning alapján, hogy ő abszolút jelen van. Fizikálisan és mentálisan egyaránt."

 

"Nagyon ígéretes dolgokat láttam a tegnapi edzésen a jövőre nézve és már nagyon várom, hogy két hét múlva, a válogatott szünetet követően már számíthassak rá a csapatom kijelölésekor, mert szerintem ő komoly esélyes lesz a kezdőcsapatbeli tagságra is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!