Csapathírek a Southampton meccs előtt

Ralf Rangnick friss információkkal szolgált a Manchester United keretének állapotáról a szombat koradélutáni, Southampton elleni hazai bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szeretnének visszatalálni a győzelem útjára a Premier League-ben, miután a kedd esti, Burnley ellen elért 1-1-es döntetlenjükkel lecsúsztak a top 4 helyekről és már csak hatodikak.

 

A Bajnokok Ligája kvalifikációért vívott harc két legnagyobb riválisa, a West Ham és az Arsenal egyaránt győzni tudtak 1-0 arányban hétközi meccseiken, a másik versenyben lévő alakulat, a Tottenham azonban hazai környezetben 3-2-es vereséget szenvedett el a manchesteriek hétvégi ellenfelével szemben.

 

A dél-angliai alakulat az Old Traffordon sem lesz majd kellemesebb ellenfél, Rangnick variációs lehetőségei azonban Alex Telles koronavírus fertőzésből való felgyógyulásával bővültek.

 

 

Bár a brazil bekk visszatérése az elmúlt időszakban nyújtott pozitív teljesítményei okán mindenképpen lökést adhat a csapatnak, honfitársa, Fred azonban még továbbra is karanténban van.

 

Eric Bailly továbbra sem bevethető bokaficama végett, míg Nemanja Matic sípcsont problémákkal bajlódik, így ő sem lesz hadrafogható.

 

"Alex tegnap állt újra edzésbe. Bevethető lehet, de még beszélnem kell vele a mai edzést követően, hogy miként érzi magát, mert másfél, majdnem két hetet kihagyni kényszerült, de tegnap már edzhetett" - kezdte Ralf a klubmédiának.

 

"A három játékos, akire semmiképpen se számíthatok holnap továbbra is Eric Bailly és Fred, aki még mindig pozitív koronavírus teszteket produkál, illetve Nemanja Matic. A sípcsontjával akadtak problémái."

 

"Az elmúlt néhány napban, majdnem egy hete érzékelte ezeket. Bevethető volt, de a legutóbbi két edzésen már nem tudott részt venni és a main se fog. Szóval ők az a három játékos, akikre holnap nem számíthatok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!