Varane: Továbblépni és harcolni kell

A Manchester United védője, Raphael Varane reagált csapata 1-1-es, Southampton ellen hazai pályán elért döntetlenjére.


A szombat koradélutáni bajnokin a Vörös Ördögök megszerezték a vezetést Jadon Sancho révén, ám Che Adams a második félidő elején gyorsan egyenlíteni tudott, így végül pontosztozkodás lett a vége a felek összecsapásának.

 

Mivel a United hamar, már kedden újra Premier League mérkőzésen lesz érdekelt, amikor újra hazai pályán a Brighton & Hove Albiont fogadják, a csapat 19-ese úgy reagált a döntetlenre, hogy szerinte nincs sok idejük a mostani végeredményen keseregni.

 

"Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, ez nem elegendő számunkra, de folytatnunk kell tovább a megkezdett utunkat és harcolni fogunk" - kezdte a francia bekk a BT Sportnak a lefújást követően.

 

"Szerintem az elmúlt három-négy mérkőzésen sokkal jobban játszottunk, mint korábban, de az eredmény nem elegendő számunkra."

 

"Azt gondolom, harcolunk kell azért, hogy fókuszáltak legyünk a következő mérkőzésre és remélhetőleg sikerülni fog a megfelelő eredményt elérnünk."

 

 

Ralf Rangnick alakulata balszerencsés volt, hogy nem tudott nagyobb előny birtokában félidőre vonulni, mivel Cristiano Ronaldo és Jadon Sancho esetében is volt nagy helyzet az ellenfél kapuja előtt.

 

Mivel a keddi, Burnley elleni összecsapáshoz hasonlóan a United ezúttal is kapitulált a második félidő elején, Varane elismerte, hogy csapata teljesítménye némiképp romlott a második 45 perc kezdetére.

 

"Nem tudom, ez a második alkalom, hogy ilyen történt a második félidő elején, ez pedig így nem megfelelő és elegendő" - tette hozzá.

 

"Gólt kaptunk, de az is igaz, hogy voltak még nagy helyzeteink az első játékrészben."

 

"Megérdemeltük volna, hogy több gólt szerezzünk és a meccs végén nagyon nyílt küzdelem folyt a pálya mindkét végén. Csalódottak vagyunk ma."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!