Rangnick "alkalmazkodó" középpályásait élteti

Ralf Rangnick ideiglenes menedzser a Leicester City elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján abbéli hitének adott hangot, normális dolog, hogy a középpályásaitól különböző szerepkörök betöltését kéri.


A válogatott szünet során Paul Pogba egy interjúja során arról beszélt, Ralf Rangnick arra kérte őt, hogy különböző pozíciókban játszon.

 

Szokásos mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján a német szakember gyorsan választ adott az ezzel kapcsolatos kérdésekre:

"Hallottam, hogy [Pogba] talán azt mondta, az elmúlt hetekben különböző pozíciókban kellett játszania. Igen, ez természetesen így volt, mivel a január 22-i, West Ham United elleni bajnoki óta három csatárt veszítettünk el."

 

"Amikor Paul maga volt sérült, majd az olyan játékosok, mint Bruno [Fernandes] vagy Scott McTominay hiányoztak, akkor természetesen valakinek be kellett töltenie a keletkező űrt és más pozícióban játszania."

 

"Ha valaki olyannyira képes alkalmazkodni, hogy tud hatos, nyolcas és még tízes pozícióban játszani, mint Pogba, akkor ez egy normális dolog."

 

 

Rangnick nyilatkozata során fenntartotta, hogy most csak és kizárólag a Leicester elleni összecsapásra koncentrál, játékosai értékelését pedig teljesítményük elemzését követően hozza meg. 

 

"Elegendő időm állt rendelkezésre arra, hogy felkészüljek a következő, Leicester elleni meccsre, amely fontos lesz" - tette hozzá.

 

"Nem hiszem, hogy most itt lenne a helye annak az értelmezésének vagy megítélésének, amit Pogba talán az interjú során mondott. Nincs értelme. Számomra az a fontos, hogy a teljesítményei alapján ítéljem meg őt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!