Csapathírek a Norwich meccs előtt

Ralf Rangnick végleges hírekkel szolgált a Manchester United keretével kapcsolatban, amelyből öt játékos is hiányozni fog a húsvéti hétvégén rendezendő Norwich City elleni bajnoki mérkőzésről.


A Vörös Ördögök szombaton délután fogadják majd a Kanárikat az Old Traffordon, amelyet megelőzően Rangnick tájékoztatta az újságírókat Carringtonban, hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

Scott McTominay, Luke Shaw és Raphael Varane játékára se számíthatott a német a legutóbbi, Everton elleni mérkőzésükön, akik így csatlakoztak a már korábban kidőlt Edinson Cavanihoz a sérültek listáján. A liverpooliak elleni összecsapás során Fred is összeszedett egy problémát, így már az első félidőben el kellett hagynia a pályát a Goodison Parkban végül 1-0-ra elveszített találkozón.

 

A Norwich elleni hazai meccs előtt pénteken délután Rangick elárulta, sajnos ez az öt játékosa a hétvégén se lesz bevethető állapotban.

 

"Öt játékos holnap is hiányozni fog és valószínűleg néhány közülük a következő mérkőzésekről is" - kezdte az ideiglenes menedzser újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Már említették Fredet és Scottot. Ott van még Rapha Varane is, illetve Luke Shaw, akinek a lábából eltávolították a fém elemeket, és Edinson Cavani, így jön ki az öt hiányzó."

 

Rangnick bővebb információkkal szolgált Shaw múlt heti műtétje kapcsán is, hozzátéve, hogy bár a beavatkozás során minden rendben volt, a játékos felépülése hosszabbra nyúlhat a vártnál.

 

"Igen, jelenleg úgy tűnik, hogy legalább további négy, ha nem öt hétig nem lesz játékra alkalmas állapotban" - magyarázta Ralf.

 

"Szóval úgy gondolom, hogy nagyon nehéz lenne számára, hogy rendelkezésre álljon a hátralévő hét bajnokinkon."

 

 

A klubmédiának nyilatkozva a 63 éves szakember Varane visszatérésének várható időpontjáról is megosztott információkat.

 

"Azt tartom valószínűleg, hogy Raphael Varane lehet az egyedüli, aki a következő két, Liverpool és Arsenal elleni meccsünk legalább egyikére visszatérhet."

 

"A többiek esetén nem látom annak lehetőségét, hogy számíthassak rájuk a következő néhány napban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!