Újabb ausztrál állomás a felkészülési túrán

A Manchester United visszatér a nyugat-ausztráliai Perth városába, amikor a 2022-es felkészülési szezonjuk részeként július 23-án az Aston Villa együttesével csapnak majd össze.


A Vörös Ördögök a koronavírus világjárvány előtti utolsó, 2019-es nemzetközi felkészülési túrájuk keretében már járt Perth-ben, ahol előbb az ősi rivális Leeds Unitedet győzték le 4-0-ra, majd a hely Perth Glory ellen diadalmaskodtak 2-0 arányban 50 ezer fanatikus United szurkoló szeme láttára.

 

Az Optus Stadiumban rendezendő találkozó lesz a manchesteriek negyedik mérkőzése a már az új menedzser, Erik ten Hag által irányított túrájuk során, miután a Liverpoollal Bangkokban, a Melbourne Victory-val és a Crystal Palace-szal pedig Melbourne-ben találkoznak.

 

 

"Örömünkre szolgál, hogy Perth-be való visszatérésünk során egy magas minőséget jelentő Premier League ellenféllel szemben mérettethetjük meg magunkat és a városban rendelkezésünkre álló első osztályú edzési lehetőséget használhatjuk majd" - kezdte a Manchester United sportigazgatója, John Murtough.

 

"A nyári túrák hihetetlenül fontosak egy csapat szezonra felkészülése szempontjából, múltbeli tapasztalatainkból pedig tudjuk, hogy Perth ideális úticél ebből a szempontból ezen kulcsfontosságú időszak során."

 

A Manchester United ügyvezetője, Collette Roche így folytatatta:

"A három évvel ezelőtti, utolsó látogatásunk Perth-ben hatalmas siker volt a mérkőzésekre kilátogató tömegek és a nagyszerű futball miatt, szóval már alig várjuk, hogy a 2022-es túra keretében visszatérhessünk."

 

"Már nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk a szurkolóinkkal, nem csak Nyugat-Ausztráliából, de a környező államokból és Dél-Kelet Ázsiából is. Lenyűgöző fogadtatásban volt részünk legutóbb és biztos vagyok benne, hogy ez idén se lesz másként."

 

"Mind a négy dél-kelet ázsiai és ausztráliai mérkőzésünk nagyszerű lehetőség lesz a külföldi szurkolóink számára, hogy közelről láthassák kedvenc játékosaikat egy igazán izgalmas mérkőzés sorozat folyamán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!