Varane ismét megsérült

A Manchester United védője, Raphael Varane sérülés miatt kénytelen volt elhagyni a francia válogatott keretét.


A belső védő nagyjából egy óra játék után hagyta el a pályát a dánok elleni találkozón a bal combjában érzett fájdalom miatt. A franciák a találkozót 2-1-re elveszítették a Cardiff City ex-játékosának, Andreas Corneliusnak köszönhetően, aki duplázott és ezzel megfordította a mérkőzés végkimenetelét, pedig Varane-ék még Benzema találatának köszönhetően vezettek is.

 

Didier Deschamps csapata arra törekszik, hogy visszatérjen a győzelem útjára, amire ma már lehetőségük is lesz a Horvátország elleni összecsapáson, ám Varane ezt a mérkőzést kénytelen lesz kihagyni.

 

A pénteki találkozót követően a francia válogatott részéről Guy Stephan adott információt a Vörös Ördögök védőjének állapotáról. 

 

"Raphaelnek izomproblémája volt a combjában. Fájdalmat érzett, ezért orvosi vizsgálaton fog átesni."

 

 

Varane helyét a liverpooli Ibrahima Konate veszi át, aki így bemutatkozhat hazája válogatottjában. A United 19-ese így nem lesz bevethető ma este a horvátok és majd az osztrákok elleni összecsapáson sem a Nemzetek Ligája csoportkörében. 

 

Varane, ahogy Lindelöf is, aki a múlt héten szintén visszalépett a válogatottságtól abban bízik, hogy a június 27-én kezdődő felkészülési időszakra már újra bevethető lesz.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!