A United utazó kerete a 2022-es túrára

A Manchester United 31 fős utazó keretet jelölt ki a 2022-es thaiföldi és ausztráliai felkészülési mérkőzésekre.


Erik ten Hag csapata kedden Bangkokban csap össze a Liverpool csapatával a túra nyitómérkőzéseként és ez lesz számos United játékos számára az első tengeren túli utazás a csapattal, köztük olyan tapasztaltabb játékosokkal, mint Harry Mguire, vagy Bruno Fernandes. A rutinosabb játékosok mellett pedig a felkészülési találkozók lehetőséget kínálnak a fiatalok számára is.

 

Az Akadémián nevelkedő ifjak közül 13-an is a csapattal utaznak, így Alejandro Garnacho, Zidane Iqbal és Charlie Savage is megmutathatják mire képesek. A kölcsönből visszatérők is helyet kaptak a repülőn, köztük olyan nevekkel, mint Chong, Laird és Garner.

 

Természetesen a csapat első nyári szerzeménye, Tyrell Malacia is az utazó keret tagja és mellette még Matej Kovar, Nathan Bishop és Facundo Pellsitri is lehetőségre vár.

 

Cristiano Ronaldo további szabadságot kapott, így nem vesz részt a túrán, ahogy Phil Jones sem, aki egy speciális felkészülési programot végez, akár csak tavaly nyáron. Mellettük Brandon Williams sem tart a srácokkal, kisebb problémával küzd, így Carringtonban folytatja a felkészülést és Andreas Pereira sem repül ma a társakkal.

 

 

Kapusok: David de Gea, Tom Heaton, Matej Kovar, Nathan Bishop

 

Védők: Eric Bailly, Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Like Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka

 

Középpályások: Amad Diallo, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Hannibal, Zidane Iqbal, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Charlie Savage, Donny van de Beek

 

Támadók: Tahith Chong, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!