Iqbal és Savage tele vannak élményekkel

A Manchester United két fiatal játékosa, Zidan Iqbal és Charlie Savage nagyon élvezték a felkészülési túra első állomását.


A duó mindkét tagja az előző idényben mutatkozhatott be a felnőtt csapatban a Young Boys elleni hazai Bajnokok Ligája találkozón, majd a tegnapi, Liverpool elleni 4-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen együtt szerepeltek a középpályán az összecsapás második játékrészében.

 

Ez egy újabb, felbecsülhetetlen jelentőségű élmény volt a két fiatal számára, akik már az elmúlt két hétben együtt dolgozhattak a csapat carringtoni edzőközpontjában Erik ten Haggal és a felnőtt keret többi tagjával.

 

A túra első állomásától egy Liverpool elleni győzelemmel köszöntek el a Vörös Ördögök, a lefújást követően pedig Iqbal és Savage az MUTV riporterének, Zarah Conolly-nak meséltek élményeikről.

 

"Elképesztő élményekkel lettünk gazdagabbak itt, Thaiföldön" - mondta Savage. "A szurkolók elképesztőek voltak és megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek ezen a túrán és, hogy részese lehettem egy győzelmet arató csapatnak, így azt mondhatom, hogy rendkívül különleges volt a mai este."

 

 

Mivel Ten Hag 10 cserét is végrehajtott a félidőben, így a tapasztalatot a fiatalság váltotta, a holland edző pedig így lehetőséget tudott adni számos ifjoncnak, köztük Iqbalnak és Savage-nek is. Klopp a 60. perc környékén pályára küldte a Pool legismertebb arcait is, így remek lehetőség adódott a srácok számára, hogy megmérettessék magukat a legjobbak ellen is.

 

Iqbal így nyilatkozott: "Nagyon erős liverpooli csapattal találtuk szemben magunkat és így a győzelem talán még édesebb. Szeretném megköszönni a menedzsernek, hogy bizalmat szavazott nekem és Savanak is."

 

"Izgatott vagyok, mert ez az első ilyen túrám, megizzadunk az edzéseken, forr a levegő körülöttünk, de ez segíteni fog minket a szezonban. Nehéz volt alkalmazkodni a bangkoki klímához és valószínűleg Ausztráliában sem lesz egyszerű dolgunk."

 

"Az időeltolódás is furcsa, azt hiszem 9 óra a különbség Angliához képest, szóval nehéz, de izgalmas napok várnak még ránk és nagyon várjuk ezeket."

 

Iqbal és Savage is kiemelte azt a vendégszeretet és támogatást, amelyet a csapat a thaiföldi megérkezése óta kapott és hasonlóban lehet részük Ausztráliában is.

 

"Szeretnék hatalmas köszönetet mondani az ittenieknek" - kezdte Iqbal. "Elképesztő támogatást és szeretetet kaptunk minden alkalommal, amikor edzésre mentünk, vagy a szálloda előcsarnokában, illetve a meccsen is. Csodálatos élmény volt minden egyes ének és hang, amit hallottunk. Szóval, csak szeretném még egyszer megköszönni."

 

"Tudom, hogy nehéz számukra az angol meccseket követni az időeltolódás miatt, de szeretnék mindenkinek egy-egy nagy köszönömöt mondani."

 

Savage hozzátette: "Ez az első alkalom, hogy igazán megtapasztalhattam ezt, a debütálásomat leszámítva. Csodálatos élmény volt, hogy találkozhattam az itteni szurkolókkal."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!