Ten Hag és a szuper cserék

Erik ten Hag cseréi egészen meghatározó szerepet töltenek be a mostani eredmények kialakulásában. A csapat utolsó 7 góljából 6-ot a beállt cserék szerezték és az összes becserélés jól sült el az előző meccseken.


A Manchester City ellen Anthony Martial ugyan kétszer betalált, de ez keserédes volt számára és a csapat számára is. A héten viszont az Omonia Nicosa ellen is felkerült a francia játékos neve az eredményjelzőre percekkel azután, hogy az edző becserélte. 

 

Az Opta Analyst Twitter oldal közzétette, hogy a klub számára ez egy új rekord, ha figyelembe vesszük az 1992 óta fenntartott adatokat. Ez a 6 lőtt gól cserejátékosoktól túlszárnyalja Ole Gunnar Solskjaer rekordját, aki egyedül lőtt négy gólt csereként.

 

 

 

"Minden cserejátékos jó hatással van a csapatra mérkőzés közben"- nyilatkozta Ten Hag még csütörtök este. "Minden padon ülő játékostól ezt várom el. Mindenkinek készen kell állnia a mérkőzésre, mindegy, hogy a kezdőben, vagy a padon kap helyet. Ma ez ennek a tökéletes példája volt."

 

Rashford a most már a 20. gólját lőtte csereként. Neki ez a 91. olyan mérkőzése volt, amin csereként állt be. Anthony Martial 15 ilyen gólnál jár 75 mérkőzésből.

 

Legutóbb pedig Ronaldo tudott eredményes lenni az Everton ellen a padról beszállva, amely egyben 700. gólja volt klubkarrierje során.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!