Friss információk Wan-Bissaka és Williams állapotáról

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss információkkal szolgált két szélső védője, Aaron Wan-Bissaka és Brandon Williams erőnléti állapota, illetve bevethetősége kapcsán.


Betegség és sérülés vegyesen akadályozták Wan-Bissaka hozzájárulását csapata teljesítményéhez és csak egy Liverpool elleni augusztusi bajnokin, csereként léphetett eddig pályára a szezonban, míg Williams hosszabb távú problémája miatt még mindig vár idei bemutatkozására.

 

Mivel Diogo Dalot - aki ebbben az idényben eddig a Vörös Ördögök összes tétmérkőzésén kezdőként játszott - a Fulham elleni idegenbeli bajnokit eltiltás miatt kihagyni kényszerül, így nem véletlen, hogy Ten Hagot arról a párosról kérdezték, akik betölthetnék a portugál hiányában keletkező űrt.

 

Valószínűleg a hétvégi fővárosi vendégjáték még túl korainak ígérkezik az angol duó számára ahhoz, hogy az első perctől a pályán lehessenek, de Erik most betekintést engedett a helyzetükbe, kezdve Williamsszel.

 

"Brandonnak csúnya sérülése volt és nagyon szenvedett, de jó irányba tart" - válaszolta a holland menedzser, amikor arról kérdezték, hogy áll a saját nevelésű játékos rehabilitációja.

 

"Jó úton jár, már visszatért az edzőpályára, jövő héten pedig már együtt is edzhet a csapattársaival."

 

"El fog jönni velünk a cadizi edzőtáborba is, bevethető lesz a csapatban, szóval örülök neki."

 

 

Erik ezt követően a Wan-Bissakaval kapcsolatos legfrissebb információkkal folytatta, akivel kapcsolatban elárulta, reményei szerint vele tovább opciói lesznek elérhetők a védelemben, amint újra maximális erőnléti állapotba kerül.

 

"Aaron Wan-Bissaka is szenvedett, de másként" - tette hozzá.

 

"Néhány sérülés és betegségek is akadályozták, szóval gyakran ő se volt bevethető, de neki nagy problémái nem voltak. Rajta múlik, hogy mikor lesz képes újra teljesen egészséges lenni és tud-e versenyhelyzetet teremteni Diogonak a szezon második felére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League, 16. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!