Varane a címek elnyeréséhez ad tanácsokat

Raphael Varane készen áll arra, hogy tanácsot adjon fiatalabb manchesteri csapattársainak, hogyan nyerjenek trófeákat, miközben a Vörös Ördögök még négy fronton küzdenek a sikerért ebben a szezonban.


A tekintélyt parancsoló középhátvéd egyike a liga legkitüntetettebb játékosainak, négy Bajnokok Ligája, három La Liga győzelmének és a világbajnoki címének köszönhetően.

 

A 29 éves Varane pályafutása legjobb éveit éli és kétségtelenül kiváló szezont fut  Erik ten Hag csapatának tagjaként, amely eltökélt szándéka, hogy trófeát szerezzen ebben a szezonban.

 

Ma este a Vörös Ördögök a Nottingham Forest ellen meccselnek a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján az Old Traffordon, tét a Newcastle elleni februári döntőbe jutás.

 

Egy olyan játékos, aki már annyi mindent elért pályafutása során, mint Varane tudja, hogyan kell trófeákat nyerni, és francia válogatott játékosunk érdekes összegzést adott nekünk arról, hogy ehhez mire van szükség.
 

 

„Azt hiszem, meg kell legyen a hitünk, és  szükségünk van a magabiztosságra, hogy trófeákat nyerhessünk” – mondja Rapha. „Úgy gondolom, hogy már most is sokat fejlődünk, és jó formában vagyunk.”

 

„Higgadtnak, ugyanakkor ambiciózusnak kell lennünk. Úgy gondolom, hogy mostanra sokkal jobbak lettünk és ennek így is kell maradnia.”

 

Varane többször is méltatta azt a „különleges kapcsolatot”, amely a csapat és a szurkolók között kialakult és határozottan kitart amellett, hogy a közönség támogatása nélkül nem lehet trófeákat nyerni.

 

"Igen, határozottan" – mondja. „Úgy gondolom, hogy ugyanaz a célunk, trófeákat akarunk nyerni.

 

„Egy irányba húzunk, ezért úgy gondolom, hogy speciális hangulatot, különleges érzelmeket, adrenalint tudunk teremteni a pályán, és ez elengedhetetlen a címek megnyeréséhez.”

 

 

A pozitív öltözői hangulat is alapvető, amint arra Varane is rámutat.

 

„Igen, úgy hiszem, hogy amikor boldog vagy, jobb vagy, szóval azt gondolom, hogy amikor vége egy meccsnek, amikor megnyerünk egy nagy csatát, az a csapat szellemisége szempontjából különleges."

 

"És nyilvánvalóan ha ilyen nagyszerű a légkör, akkor az ember még büszkébb a sikerre, és ez pozitív dinamikát teremt. Szóval úgy gondolom, hogy a szezon hátralévő részére és a jövőre nézve nagyon hasznos lehet.”

 

Ahogy Varane 50. United-szerepléséhez közeledik – jelenleg 46-nál jár –, az egykori Real Madrid játékos bevallja, hogy nagyon szereti az Old Traffordot és izgatott a jövő miatt.

 

„Nagyon boldog vagyok, ez nagy élmény számomra, nagyon élvezek minden pillanatot ebben a nagyszerű klubban, és jól érzem magam a csapattársaimmal."

 

"Remélem a fejlődésük folytatódik a jövőben is és remélhetőleg nagyszerű győzelmeket aratunk, és együtt örülhetünk a szurkolóinkkal.”


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Ligakupa, elődöntő - 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!