Varane: Készen állunk a kihívásra

A Manchester United védője, Raphael Varane kijelentette, a Vörös Ördögök felkészültek arra, hogy hittel és fegyelmezetten játszanak, amikor holnap este a Barcelona fogja próbára tenni őket az Old Traffordon.


Miután a múlt heti, Nou Campban rendezett odavágón döntetlen született, a manchesteriek play-off párharca teljesen kiegyenlített állapotból folytatódik, amikor a United csütörtökön 2019 után újra az Álmok Színházában fogadja majd a katalán együttest.

 

A 29 éves bekk, aki Katalóniában Luke Shaw-val párban alkotta a védelem tengelyét, a Carringtonban rendezett hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón önbizalommal telve beszélt arról, hogy társaival karöltve holnap képesek lehetnek elvégezni a feladatukat és kivívni a továbbjutást. 

 

"Szerintem nagyon jó mérkőzés volt a Barcelona elleni első összecsapás, magas szintű játékot hozott két olyan csapat, amely nagyon támadólag lépett fel és magasan presszigelt végig" - kezdte a világbajnok francia játékos a sajtótájékoztatón.

 

"Magas volt a színvonal és jó eredmény is született számunkra. Természetesen az első félidőben szerezhettünk volna több gólt, de összességében kivittük a karakterünket és személyiségünket a pályára, amely nagyon fontos."

 

"Tudjuk, hogy miként akarunk játszani a második találkozón. Türelemre, fegyelemre és hitre lesz szükségünk a pályán. Szerintem jó csapatunk van és készen állunk a kihívásra."

 

 

Az utóbbi időszak remek formáját, illetve a növekvő hitet látva Varane arról is beszélt a Barcelona elleni visszavágót megelőzően, hogy milyen önbizalommal játszik jelenleg a United.

 

"Azt gondolom, hogy az elmúlt hónap során sokat erősödtünk ebben a tekintetben" - tette hozzá.

 

"Több önbizalommal játszunk és holnap a hangulat is nagyon vibráló lesz, szóval kordában kell tartanunk az érzelmeinket. Nyugodtnak kell maradnunk és hinnünk kell magunkban."

 

"Szerintem csapatként már eddig is rengeteget fejlődtünk, a következő állomás ebben a tekintetben pedig az, hogy legyőzzünk olyan ellenfeleket, mint a Barcelona. Ez nem csak nagyszerű lehetőség, hanem hatalmas kihívás is egyben számunkra."

 

"Természetesen nekik lesznek nagyon fontos hiányzóik a keretükből [Perdi és Gavi]. De a Barcelona így is mély kerettel dolgozhat és meg fogják találni a megfelelő helyetteseiket."

 

"Erre is felkészültnek kell lennünk, mert ők olyan játékosokat tudnak majd pályára küldeni, akik készen fognak állni arra, hogy ezen a mérkőzésen szerepeljenek. Ugyanúgy vagy még jobban kell majd játszanunk, mint tettük azt az odavágón ahhoz, hogy továbbjuthassunk és ott lehessünk a következő körben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Barcelona

Európa-liga rájátszás, 2. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!