Kivel találkozott Rapha Carringtonban?

A Manchester United védője, Raphael Varane a hét elején egy különleges vendéget köszönthetett Carringtonban.


A Vörös Ördögök védőjét kedden délután az RC Lens korábbi mestere, Bölöni László mellett fotózták le, a 70 éves szakember beugrott látogatóba.

 

Bár Rapha nem kapott bemutatkozási lehetőséget Bölönitől - aki jelenleg a Metznél tevékenykedik - mégis segítette 19-es számú játékosunkat első profi szezonja során.

 

Bölöni, aki játékosként 1986-ban a Steaua Bukaresttel Európa-kupát nyert, olyan csapatokat irányított, mint a Monaco, a Panathinaikosz és a Sporting, ahol 2002-ben egy bizonyos Cristiano Ronaldót nevezett az első csapatba.

 

Rapha a 2010/11-es szezonban 24 alkalommal lépett pályára a Ligue 1 csapatban, ez pedig elég volt ahhoz, hogy a következő nyáron a Real Madridhoz kerüljön.

 

Varane tegnap az alábbiakat posztolta az Instagramon: ''Összefutottam a Lens-i edzőmmel, Bölöni Lászlóval - 12 év után először látjuk egymást !!!''

 

 

Köztudott, hogy a Vörös Ördögök korábban, még 2011-ben megpróbálták leigazolni a világbajnok játékost, akkor a Real Madrid és Zinedine Zidane nyerte az aláírásáért vívott csatát.

 

Miután tíz évet töltött a galaktikusoknál, a United végül megszerezte, 2021. nyarán szerződtette Raphát.

 

A tapasztalt középhátvéd az idei szezonban a csapat oszlopos tagja volt.


Annak ellenére, hogy jelenleg sérült, van remény arra, hogy Varane visszatérhet a júniusi FA-kupa-döntő előtt, legalábbis Ten Hag múlt hónapban adott tájékoztatása szerint.

 

A korábbi madridi játékos eddig 30 alkalommal lépett pályára Erik ten Hag irányítása alatt a szezonban, és Lisandro Martinezzel erős partnerséget alakított ki a védelmünk közepén.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!