Martial ott lehet a Wolves elleni bajnokin

A Manchester United menedzsere, Erik tetn Hag megerősítette, hogy Anthony Martial bevethető lesz a Vörös Ördögök szezonbeli első bajnokiján.


Az angol rekordbajnok a Wolves csapatát fogadja ma este az Old Traffordon, magyar idő szerint 21:00-kor. A francia támadó egyetlen percet sem játszott a felkészülési időszakban egy combizom-probléma miatt, amely a júniusi FA-kupa döntőt megelőzően jelentkezett nála.

 

Ten Hag azonban most bíztató hírt osztott meg Martial állapotáról. Arra a kérdésre, hogy mit gondol az új szerzemény, Rasmus Hojlund bevethetősége kapcsán, Ten Hag azzal válaszolt, hogy felsorolta a lehetséges alternatívákat, az említett játékosok között pedig a francia neve is szerepelt.

 

"Ebben a helyzetben meglehetősen nyugodt és higgadt vagyok" - kezdte a menedzser. "Rashy nagyon jó csatár, ez láthattuk a Lens ellen is egy hete. Anthony Martial is bevehető, de Jadon Sancho is tud ott játszani, ahogy azt a felkészülési meccseken láthattuk."

 

"Ahogy már mondtam, a csapat megbirkózik ezzel a problémával. Megvan rá a stratégiánk."

 

Az újságírók megkérdezték, hogy Marial készen áll-e arra, hogy pályára lépjen, a holland pedig megerősítette a korábban elmondottakat. 

 

 

Martial mindössze 21 alkalommal lépett pályára bajnokin az előző, sérülésekkel tarkított szezonjában, 6 találatot szerzett, plusz még 3-at más sorozatokban. Legutóbb, amikor a Farkasok az Old Traffordon jártak ő szerezte csapata első találatát, majd a Chelsea elleni 4-1 alkalmával is eredményes tudott lenni. 

 

A szurkolók nagyon bíznak abban, hogy a francia támadó képes lesz reprodukálni eddigi legjobb szezonját (2019/20) mind fizikálisan, mind gólok tekintetében. Akkor 48 mérkőzésen 23-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 1. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!