Olsson már várja a Vörös Ördögöket

Jonas Olsson, a West Bromwich Albion védõje szerint csapatukkal azzal a meggyõzõdéssel vágnak neki a mai Manchester United elleni idénynyitónak, hogy akár meglepetést is okozhatnak a bajnoki címvédõ ellen.


Csak a birminghamiek voltak képesek tavaly az Old Traffordról ponttal távozni a Premier Leagueben, és csak balszerencséjük miatt nem tudtak otthon tartani legalább egy pontot, amikor Újév napján a Hawthornsba látogatott a késõbbi bajnokcsapat.

 

Olsson szerint Roy Hodgson legénysége nagy önbizalmat meríthet ezekbõl a mérkõzésekbõl -  és az Arsenal, a Liverpool, és a Tottenham ellen szerzett pontokból - amikor Sir Alex Ferguson fiai ellen kezdik meg bajnoki menetelésüket.

 

"Az egész felkészülési szezonban ezt a mérkõzést vártuk" - kezdte a svéd válogatott védõ.

 

"Nem nehéz magadat motiválni az edzéseken, vagy az edzõteremben, ha két olyan csapat ellen kezdheted a szezont, mint a Manchester United és a Chelsea."

 

"Már nagyon várom ezeket a meccseket."

 

"Nagyon jó felkészülési idõszakon vagyunk túl, jó igazolásaink voltak és kemény csapatok ellen játszottunk a nyáron, úgyhogy felkészültek vagyunk, amennyire csak lehet."

 

"Emellett a fejünkben még élénken élnek a United elleni tavalyi mérkõzések emlékei."

 

"Remekeltünk az Old Traffordon, és bár végül veszítettünk a Hawthornsban, az volt az elõzõ szezon egyik legjobb mérkõzése számunkra."

 

"Számos nagy csapat ellen jól álltuk a sarat a tavalyi szezonban, ez pedig hitet ad számunkra ahhoz, hogy ha szerencsénk van, akkor akár meg is verhessük a Manchester Unitedet."

 

"Természetesen nem járunk a fellegekben, tudjuk az erõviszonyokat, éppen ezért kemény mérkõzésre számítunk."

 

 

A Vörös Ördögök már begyûjtötték idei elsõ trófeájukat, amikor legyõzték a Manchester Cityt a Community Shield döntõjében, és Olsson szerint a bajnokságban is a manchesteriek lesznek az a csapat, amelyet le kell gyõzni, ha valaki aranyérmet akar szerezni idén.

 

"Az teszi õket ennyire jóvá, hogy rengeteg gyõztes mentalitású játékosuk van" - tette hozzá.

 

"Emellett egy rendkívüli menedzser irányítja õket, aki tudja, mirõl szól ez a játék."

 

"Tavaly megérdemeltünk volna egy pontot a Hawthornsban, de végül õk nyertek. Ettõl õk a bajnokcsapat, hogy akkor is pontot, pontokat szereznek, ha nem fognak ki jó napot."

 

"Ennek ellenére az a futball legnagyobb szépsége, hogy bár egyénileg nem vagyunk annyira jók, mint õk, csapatként legyõzhetjük õket."

 

wba.co.uk 


WBa.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!