Shawcross a United skalpjára vágyik

Ryan Shawcross szerint a Stoke képes lehet legyõzni egykori csapatát, a Manchester Unitedet, amikor a két csapat szombaton a Britannia Stadiumban csap össze.


A Fazekasok elsõ vereségüket szenvedték el múlt héten az idei szezonban a Sunderland ellen, míg a Vörös Ördögök eddig még nem találtak legyõzõre.

 

Sir Alex Ferguson együttese varázslatos rajtott vett a Premier League 2011/2012-es idényében, miután eddigi öt mérkõzésüket megnyerték, és ezalatt 21 gólt szereztek.

 

A Stokenak nemhogy idén nem sikerült legyõznie a Unitedet, de már 27 éve nyeretlenek ellenük, így ezen mindenképpen változtatni szeretnének hazai környezetben.

 

Ez nem tûnik annyira lehetetlennek, mert Tony Pulis legénysége az idei szezonban már megszakította nyeretlenségét a Liverpool ellen, miután a West Brom ellen is megszerezték elsõ gyõzelmüket.

 

A Stoke csapatának egyik legfontosabb láncszeme Ryan Shawcross, aki hat éven keresztül az Old Traffordon futballozott, mielõtt 2008-ban Staffordshirebe igazolt, és a hórihorgas védõ szeretne bizonyítani egykori kenyéradója ellen a hétvégén.

 

 

"A múlt heti Sunderlandtõl elszenvedett 4-0-s vereség valószínûleg egy kicsit visszahozott minket a valóságba, hogy õszinte legyek" - kezdte.

 

"De továbbléptünk azóta, és most már egy újabb veretlenségi széria megkezdésére koncentrálunk."

 

"Ezt nagyon nehéz lesz megkezdenünk a United ellen, mivel õk egy klasszis csapat - de mindenki legyõzhetõ."

 

"Ha a szurkolóink mögöttünk lesznek, és úgy teljesítünk, ahogy tudunk, akkor erre minden esélyünk megvan." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!